3 svenska konstnärer i gemensam utställning i Estepona

3 svenska konstnärer i gemensam utställning i Estepona

Se hit alla konstintresserade! Den 11–18 oktober håller de svenska konstnärsvännerna Puck Jansson, Leif Ahrle och Staffan Säfwenberg en gemensam utställning i Estepona. Detta är tre konstnärer som haft konsten med sig hela sina liv, och som förenas av de två nämnarna – glädje och inspiration. Alla tre har inte bara olika stil, utan de även arbetar i olika material, så förvänta dig en spännande utställning.

Puck Jansson har, vid sidan om ett yrkesliv inom bankväsendet, målat hela sitt liv. Hon ser världen i färg, form och rörelse, och hennes tavlor, vars motiv kommer till henne i hennes drömmar, hänger runt om i hela världen, t ex i London, Buenos Aires, Santiago de Chile, Marbella och Stockholm. Puck målar i äggoljetempera, som ger fina varma nyanser, och ibland även i akvarell, och typiska motiv är damer i stora format och natur, skog och vatten.

Leif Ahrle, som många känner igen som skådespelare, började uttrycka sin kreativitet genom konst redan när han gick scenskolan. I dag arbetar han i glas – ett material som han upplever levande, vackert, inspirerande och utmanande. Formerna i hans glaskonst ger uttryck för lust och glädje. Leif har ställt ut på flera håll i världen, bland annat med två utställningar i Nerja, där de gjorde succé.

Staffan Säfwenberg, med en karriär som advokat bakom sig, har målat större delen av sitt liv. Han är mycket kreativ och mångsidig, och gärna arbetar i olika tekniker och stilar. Mycket av sin inspiration hämtar han i Spanien och hans motiv sträcker sig från stram konstruktivism till naiva uttryck med underfundig humor.

”Vi välkomnar alla till vår utställning i Estepona. Vi tycker att det ska bli jätteroligt att göra detta tillsammans, och att nå de svenskar som finns här!”, hälsar Leif, Puck och Staffan.

Vernissage, med dryck och tilltugg, 11 oktober kl. 17–20.

Utställningen fortsätter sedan fram till och med 18 oktober,

Plats: Casa de Las Tejerinas, Plaza de Las Flores i Estepona

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.