AHN Golf – Mars 2021

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Vårsäsongens tävlingar har vi med omtanke till funktionärer och spelare anpassat till corona-läget, så kolla kalendern på hemsidan.

Mijas Golf, AHNs hemmabana

Mijas båda golfbanor håller öppet varannan vecka. Los Olivos jämna veckor och Los Lagos udda veckor.

Vi vill uppmuntra våra medlemmar att fortsätta nyttja medlemsrabatterna på de 25-talet golfbanor, där vi har kustens bästa villkor.

Torrequebrada

Som medlem i AHN gäller följande:Man kan tidigast boka dagen före spel och första tiden är kl. 13.00. Priset är 50 euro med buggy. Du får då även en stämpel på ett ”Bonuskort” som du hämtar i receptionen. Efter fem stämplar har du förtjänat en GRATIS-runda, som dessutom kan utnyttjas när som helst på dagen.Häromdagen var vi ett härligt gäng som utnyttjade det: Thomas, Ralf, Mikael, Märta, Göran, Marie, Christer och Bosse. 

Vi hoppas att smittriskerna har minskat till ett minimum till sommaren, så att vi kan träffas och spela vår årliga tävling på Omberg 29 juni – 1 juli. Vi tänker att det får bli en positiv omstart; vi har vaccinerat oss, vi kan njuta av golfbanan och golfspelet och inte minst av gemenskapen och den trevliga vänskapen.

Omberg Golf Resort

Under de 18 somrar som vi spelat på Omberg, har vi nästan alltid haft kanonväder. 

Boka er kalender redan nu!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco