Världens första Fendi ”strandklubb” finns på Costa del Sol

Alla stora modemärket vill sätta sitt namn på exklusiva projekt och nästa exklusiva varumärke som gör detta stavas Fendi. Det italienska lyxföretaget samarbetar nu nämligen med lyxhotellet Puente Romano i Marbella. Samarbetet ”Fendi för Puente Romano Beach Resort” omfattar hotellets… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fler drabbas av prostatacancer än bröstcancer

Trenden är tydlig: allt fler drabbas och allt fler räddas. Det gäller både män som drabbas av prostatacancer och kvinnor som drabbas av bröstcancer. Den spanska sjukvården är dock oroad över det nu snabbt ökande antalet män som drabbas av… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Skörden kollapsar

Budskapet från Málagaprovinsens bönder är tydligt: ​​”Årets skörd kommer att bli en katastrof”. Det är nu dags att skörda spannmål och säd och alla i branschen räknar med en minskning av årets skörd på mellan 80 och 90 procent jämfört… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Stor bröllopsyra i Málaga

Bröllop är återigen ”inne” i Málaga. Efter en rejäl minskning av antalet bröllop under pandemin, med de lägsta siffrorna sedan 1975 (3 212 bröllop) har provinsen inte bara återställt den prepandemiska bröllopstrenden, utan även överträffat rekordet från de senaste tio… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

150 000 tomma bostäder i Málaga-provinsen – de flesta på Costa del Sol

Enligt den senaste bostadsundersökningen som gjorts av den spanska statistiska centralbyrån (INE) står fler än 152 000 av Málagaprovinsens totalt 996 557 bostäder tomma. Detta motsvarar att 15 procent. Således är Málaga den provins i Andalusien där det finns flest… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kvalitetsbeteckningar för spanska viner

Det spanska systemet för kontroll av viners kvalitet är bland de strängaste i världen, och varje enskilt spanskt kvalitetsvindistrikt med namnet Denominación de Origen (t ex DO Navarra) har sitt eget Consejo Regulador (kontrollorgan), som utfärdar etiketter med inspektionsnummer, som bevis på att vinet uppfyller alla distriktets kvalitetsstandarder. Den högsta möjliga kvalitetsbeteckningen i Spanien är […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.