Arabiska turister ökar efterfrågan på lyxhotell på Costa del Sol

Efterfrågan på lyxhotell på Costa del Sol har ökat markant bland arabiska turister i sommar. Det märks särskilt i Marbella och Málaga, där de mest prestigefyllda hotellen ligger.  Javier Hernández, vice ordförande för Costa del Sols hotellägarförening (Aechos), konstaterar att… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Barer i Vélez-Málaga saknar vatten till disken

Vattenrestriktionerna under vissa delar på dygnet i Vélez-Málaga orsakar oro bland lokalbefolkningen, som är rädda för att de strikta reglerna kommer att påverka deras dagliga liv.  Majoriteten av befolkningen har börjat samla upp vatten i kärl och behållare för att kunna ha tillgång till vatten när kranvattnet är avstängt. Andra köper flaskvatten för att ha […]

Bankerna höjer avgifterna

Det har blivit dyrare att vara bankkund. Konsumentorganisationen Asufin är återigen ute efter de spanska bankerna, som de menar har höjt avgifter och provisioner – helt utan orsak. Konsumentorganisationen har analyserat elva banker och räknat ut att det nu kostar… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Torkan påverkar nu exporten

Torkan påverkar nu den andalusiska exporten, som annars utvecklades snabbt. De senaste siffrorna visar på en markant minskning i exporten av frukt, grönsaker och olivolja med 7,6 procent under årets andra kvartal. Den fallande exporten beror enbart på minskad produktion… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Utställning med verk av den mystiska svensken i Benalmádena

Äldre lokalbefolkning minns honom. Han var en av de första utländska invånarna i Benalmádena Pueblo. Ingen kommer ihåg hans namn och det finns inga fotografier på honom. Allt man vet är att han var svensk och tillbringade långa perioder i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.