Tragisk diskotekbrand i Murcia

Minst 13 personer har dött i helgen i en tragisk brand på två diskotek i Murcia. Ytterligare fem personer var anmälda saknade fram till måndag morgon, då de själva kontaktade myndigheterna, men fram till dess hade personerna inte vetat att… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Hyrorna på Costa del Sol fortsätter uppåt

Bostadsförsäljningen faller men priserna fortsätter att stiga. Samma sak gäller för hyrespriserna, som nu har stigit till en ovanligt hög nivå. Enligt fastighetsmäklarföretaget Solvia, som ägs av Banco Sabadell, uppgår nu genomsnittshyran för en bostad i Málagaprovinsen till 1 233… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Okontrollerad bevattning – floden Guadiaro sinar

Miljöförbundet Ecologistas en Acción varnar nu för att floden Guadiaro, som rinner genom delar av Málagaprovinsen, håller på att försvinna. Enligt miljöförbundet beror flodens låga vattennivå på ”dålig planering och att Junta de Andalucía har noll kontroll” över de resurser… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Malabirra – dags för ölfestival i Málaga

Tycker du om hantverksöl och god mat ska du bege dig till Málaga i helgen. 7 och 8 oktober hålls den första hantverksölfestivalen på Autocine Málaga Cesur FP. Malabirra välkomnar 25 nationella och internationella ölbryggerier som presenterar ett urval av… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Helge Antoni – Konsertpianisten som tar musiken till en annan nivå

Musiken är hans liv. Den har funnits med honom sedan barnsben och har följt med honom i allt han gjort. Musiken har tagit honom både när och fjärran, och för ett par år sedan landade han i Málaga, där han nu i oktober bjuder in till en spännande pianoafton på Teatro Cervantes. Helge tar emot […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.