Málaga flygplats siktar mot nya mål

Just som flygplatsen i Málaga har nått ny passagerarrekord siktar man nu mot nya mål.Flygplatsen är nu i full gång med att implementera ett nytt modernt system, som ska optimala flygtrafiken på flygplatsen. Det nya systemet innebär att det från… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

10 grader nattetid, men fortfarande inget regn

Sensommaren, El Veranillo de San Martín, som vi Costa del Sol upplevt den senaste tiden är över och nu kommer äntligen kylan till Málagaprovinsen. Det spanska meteorologiska institutet (Aemet) säger att efter en vecka med rekordhöga temperaturer för årstiden (som… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Elon Musks syster filmar i Nerja

Inspelningarna håller på för fullt i både San Francisco, Atlanta och Nerja. Bakom den står och det handlar om filmen ”Wallbanger”, som är en filmatisering av en romantisk novell med samma namn. Med sig har Tosca Musk ett team på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Om 4 veckor stängs vattnet av i Marbella – om det inte regnar

”Situationen är kritisk. […] Marbellas vattenreservoar har bara fyra till fem veckor kvar innan den är tom”, säger Fulgencio Díaz, chef för vattenbolaget Hidralia. Han tillägger att det i skrivande stund finns 15 kubikhektometer vatten kvar i reservoaren och när… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Almuñécar-La Herradura satsar på Sverige

La Herraduras turistråd har siktat in sig på Sverige för sin senaste reklamkampanj. ”Feel Tropical” heter kampanjen som ”belyser förträffligheten hos tropiska produkter, såväl som all turistpotential i Almuñécar-La Herradura”, säger turistrådet Daniel Barbero. Initiativet, som stöds av Junta de… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.