Golf i Solen maj 2024

Golf i Solen maj 2024

Här kommer en rapport från ett par av Golf i Solens aktiviteter från mitten av mars till mitten av april. Vi har arrangerat 18 tävlingar från La Cañada i väster till Baviera i öster. Det är positivt att få nya vyer och nya utmaningar lite då och då. Det får vi med Golf i Solen. Det ju också varit påskhelg och det stavades i år REGN, ett efterlängtat sådant. Trots detta har vi kunnat spela de flesta våra tävlingar och bara behövt ställa in en av dem.

Är man golfare kan man knappast ha det bättre en dag i mars.
Den gick i hål Helene…
… men maken Jonas gjorde det på ett slag en annan dag

Vi har spelat final i Bästboll – en tävling som går över fyra rundor från senhöst till tidig vår. Bäst av tre rundor är basen för slutresultatet. Finalen gick av stapeln på Santana och vinnarna i A-klassen blev Arne S och Mikael O. I B-klassen segrade paret Mariane och Niels C. De senare var förhindrade att delta i sluttävlingen men var klara vinnare redan före finaldagen.

Mikael O och Arne S… Årets vinnare av Bästboll i A-klassen.
Paret Mariane och Niels vinnare i Bästbollens B-klass.

Poängplockningsfinalen för mars spelades den 25 mars på Santana. Här stod Arne S som segrare i Herrklassen och Eva S vann damklassen. Båda är stabila och jämna spelare som ofta finns på prispallen. Golf I solen bjöd samtliga spelarna på tapas efter båda dessa finaler.

Månadsmästarna mars Arne  S.

Nu går det mot sommaren och många av våra medlemmar återvänder till sina skandinaviska hemländer, men redan nu har vi planerat för höstens aktiviteter. Sommarträffen sker även detta år i Sverige, närmare bestämt på Frösåker golfresort i Mellansverige. Mer information om detta kommer i nästa nummer av En Sueco, men informationen finns nu på Golf i Solens hemsida www.golfisolen.eu. Där kan du också läsa om våra andra aktiviteter och förmåner och där hittar du också vårt preliminära tävlingsprogram. Banorna är bokade, men det kan ändå ske smärre förändringar, som vi inte kan råda över.

Kommande golftävlingar  
DatDagKlGolfbanaTypSpelform
2024-04-28sön13.30Mijas LO  
2024-04-29mån14.00Santana  
2024-05-06mån14.00Santana  
2024-05-13mån14.00Santana  
2024-08-1114.20Frösåker GCCfyrbolllag
2024-08-1209.40Frösåker GCCindividuell 

Vid tangentbordet Lena

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.