Sommarmat på grillen

Vad är det som gör en måltid tillagad utomhus över glödande kol så inbjudande? Kanske är det den friska luften, kanske den lovande doften eller ljudet av färska råvaror som sjuder på grillgallret. Oavsett vad det är, är det ett faktum att grillad mat blir allt mer populärt – och det är väl knappast förvånande […]

Debatten om bostadsbristen tar fart

Helgens stora protestmarsch i Málaga har onekligen väckt liv i debatten om den rådande omfattande bostadsbrist på hela Costa del Sol. Politikerna förklarar och försvarar sig medan byggherrarna nu presenterar tydliga siffror och lösningsförslag. ”Vi har under flera år ropat… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fortsatt god utveckling på arbetsmarknaden

Det skapas alltid nya arbetstillfällen på sommaren men i år skapas fler än någonsin. Sedan påsk har det setts en positiv utveckling för sysselsättningen och trenden fortsätter oförminskat på Costa del Sol. Förra månaden skapades 2 900 nya arbetstillfällen, vilket förde… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Här finns Costa del Sols mest prisvärda semesterbostäder

Att hyra en semesterbostad i Málagaprovinsen i augusti kan kosta upp till 3 000 euro per vecka. Redan nu är nästan 70 procent av semesterbostäderna i provinsen bokade för sommaren med reservationer gjorda redan två månader i förväg. Av denna anledning… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Vårdcentralernas sommaröppettider

Som vanligt under sommarsäsongen har vårdcentraler och kliniker i Málagaprovinsen ändrade öppettider. I ett meddelande från Junta de Andalucía meddelas det att det gäller reducerade öppettider sedan i måndags den 1 juli fram till den 13 september, för att säkerställa… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Hundar arbetar som livräddare i Torre del Mar

Stränderna i Torre del Mar är i sommar platsen för ett banbrytande initiativ i regionen, som fångar både invånares och turisters uppmärksamhet. Det handlar om av MresQ-programmet, i vilket räddningstjänstens hundenhet (U.C.E) integreras i livräddningsarbetet på stränderna. Att använda hundar… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Chipiona – vackrast i Cádizbukten?

Sch! Nu ska vi berätta en hemlighet som vi egentligen borde hålla för oss själva. För i verkligheten är den vita fiskebyn Chipiona något man bör hålla hemlig – och njuta av i egoistisk stillhet. Nåja, stillhet och stillhet? Spanjorerna… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.