Costa del Sol i stort segerrus

En lugn söndag förvandlades till årets största folkfest. Med en 2–1-seger över England vann det spanska fotbollslandslaget sitt fjärde europamästerskap. Detta fick miljontals glada spanjorer att ge sig ut på gatorna, där de festade fram till de ljusa morgontimmarna –… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Strukturella problem på Costa del Sols arbetsmarknad

Under de senaste två åren har det skapats 52 000 nya arbetstillfällen i Málagaprovinsen. Dock har arbetslösheten bara minskat med 17 000 personer – till 120 000 arbetslösa. ”Detta beror på att det har skett en betydande tillströmning av ny… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Prisökningen på hyresbostäder överstiger prisökningen på köpebostäder

Stigande räntor och höjda bolånefinansieringskostnader har bromsat takten av bostadsförsäljningen i Málaga. Den senaste rapporten från fastighetskonsultföretaget Gesvalt, med siffror från det andra kvartalet 2024, drar slutsatsen att värdet på bostäder (i dagsläget ligger det genomsnittliga kvadratmeterpriset på köpebostäder på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fråga experten: Hur delger spanska myndigheter krav på skatteskuld?

En vän till mig bodde tidigare i Spanien men har nu flyttat tillbaka till Sverige igen. Hon har fått, via kronofogden i Sverige, en skuld som spanska myndigheter dragit från hennes lön. Hur är det möjligt? Har spanska myndigheter ingen skyldighet att upplysa först som i Sverige om en skuld finns? Så hon skulle haft […]

Detta är Andalusiens mest eftertraktade stränder för husköp

Varje dag överväger allt fler utlänningar och spanjorer från andra regioner möjligheten att köpa ett hus på Andalusiens stränder. Fyra av regionens kustprovinser har några av de mest eftertraktade stränderna bland bostadsköpare i landet, enligt fastighetsplattformen Fotocasa. Dessa är provinserna… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

100 % blå flagg till Fuengirola

Fuengirola fulländar sina stränders förträfflighet och hissar blå flagg – den internationella strandkvalitetsstämpeln – på alla kommunens stränder. ”Fuengirola är ett förstklassigt turistmål, erkänt för kvaliteten på sina stränder. 100 procent av våra stränder har belönats och vi kan säga… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.