Boquerones: En liten men viktig fisk

Malagueños = Boquerones: Ansjovisfolket från Málaga Längs Málagaprovinsens kustlinje ligger den ena chiringuiton efter den andra och från alla dessa små strandbarer doftar det av grillad och friterad fisk – varav det är speciellt en sort som utmärker sig; nämligen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fotbolls-VM i Málaga

Många log glatt när det kom på tal tidigare i år. Och nu är det verklighet: det kommer att spelas VM-matcher på Málaga Club de Fútbols hemmaplan, La Rosaleda, när Spanien står värd för fotbolls-VM 2030. Spanien delar värdskapet med… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

AVE-tåg till Málaga flygplats

Förr var det en rekommendation – nu blir det en uppmaning. Förra veckan antog EU-parlamentet en ny lag, som bland annat innebär att alla flygplatser med över 12 miljoner passagerare årligen ska vara anslutna med ett höghastighetståg till närmaste storstad.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Förslag till hållbar teknikpark på Expo-tomt

Málaga stad vill skapa en ny teknik-företagspark på marken där Expo 2027 skulle ha byggts. Kommunens marknadsavdelning, Promálaga, har lagt ut en förstudie på anbud för få gjort en bedömning av området Buenavista samt ett annat område i den norra… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Global it-kollaps orsakade problem i Málaga

Långa köer till incheckningen, inställda flyg, problem att betala med kreditkort, ingen åtkomst till banker samt till och med svårigheter att tanka på en del bensinstationer, var några av de konsekvenser som upplevdes i Spanien i samband med den globala… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málaga långt ifrån världens lyckligaste stad

Varje år listar Happy City Index världens lyckligaste städer. I rankningen 2024, utarbetad av Institutet för livskvalitet i London, tittar man på de behov hos medborgarna som t ex utbildning, politik, ekonomi, mobilitet, miljöskydd, tillgång till grönområden eller innovation. För… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.