Nya Málaga

SuecoPLUS tar här med dig på ytterligare en utflykt och den här gången handlar det om en dagsutflykt till Málaga stad. De senaste åren har Málaga varit på allas läppar men det är bara ett fåtal som får ut det… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Snart billigare bostadslån

Detta är goda nyheter för bostadsägare på Costa del Sol. Bostadslånen blir snart billigare, och det kommer att märkas i plånboken de kommande månaderna. ”Landets centralbank sänkte räntan förra månaden, och detta kombineras nu med ökad konkurrens mellan de spanska… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Även landsbygdsturismen blomstrar

Det är inte bara Costa del Sols hotell och semesterboenden som rapporterar om att nästan allt är uthyrt för stunden. Situationen ser likadan ut i de inre delarna av Málagaprovinsen. I många byar är det svårt att hitta ett ledigt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málaga – näst varmast i Spanien

Den gångna helgen var varm, så varm att det utfärdades röd varning från det spanska meteorologiska institutet (Aemet). Terralen som svepte över kusten från inlandet fick luften att påminna om en stekugn. Under söndagen uppmättes den näst högsta temperaturen i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Anti-broms hastighetskameror på spanska vägar

Spanien höjer insatserna på trafiksäkerhetsåtgärder med nya anti-broms hastighetskameror. Detta är kameror som är utformade för att upptäcka förare som strategiskt bromsar in före en fartkamera. De nya avancerade kamerorna kan upptäcka fordon som saktar ner när de närmar sig… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

45 stycken IT-brott registreras varje dag

Cyberbedrägerierna i Málagaprovinsen har ökat med 60 procent på ett år. I dagsläget registreras totalt 45 fall dagen. Bedrägerier som använder e-post, sms, sociala medier eller internet som lockbete står nu för vart femte brott som begås i provinsen.Risken för… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.