En hårfin gräns

I Spanien är den metrosexuella mannen en vanlig syn ute i samhället. Men på en del platser handlar det inte bara om välskött hud, ett bra jobb och en bostad i storstaden. Många sydspanska män tar ytterligare ett steg och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Solglasögon: Sex-appeal och ”coolhet”

De mörka glasögonen som vi alla tycker om att ta fram så snart solens strålar tränger igenom molnen är mer än bara ett skydd för ögonen. Det är också en accessoar som ger personen som bär dem en image och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fem dagar till havs

Hur är det att bo ombord på ett 50 m2 flytande hem med världens bästa havsutsikt i fem dagar? Det är fantastiskt – om du klarar av att leva utan internet dygnet runt, utan att umgås med andra människor och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

¡Salud!

Förmodligen känner du till det vanligaste sättet som spanjorerna säger ”skål” på, men det finns fler spanska uttryck och vanor som är kopplade till att klinga i glas och utbringa en skål, som du kanske inte känner till. Till livet… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

”Helvetesnätter” på Costa del Sol

Meteorologerna kallar det ”noches infernales” (helvetesnätter) och som namnet antyder är de lite av en mardröm. Uttrycket används för nätter då termometern visar över 30 grader Celcius. Fram till för ett par årtionden sedan var detta fenomen bara känt från… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

22 augusti – delta i stor protest mot åsnetaxi i Mijas

Åsnor har länge varit kännetecknet för Mijas Pueblo, och lockat otaliga turister. Genom åren har det höjts röster mot verksamheten som djurmisshandel, och nu ljuder protesterna mot turistverksamheten igen. I den pittoreska vitan bergsbyn används åsnor bland annat till att… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Costa del Sol är återigen ett paradis för pensionärer

Det går inte att missa att Costa del Sol är ett semesterparadis. De senaste årens siffror från hela turistsektorn visar detta tydligt. Men de senaste siffrorna från det spanska statistiska institutet (INE) visar att Costa del Sol också har blivit… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

För första gången överstiger priset på spansk olivolja priset på den italienska

För första gången någonsin har priset på spansk olivolja överträffat priset på italiensk olivolja på den amerikanska marknaden. Mer specifikt uppgick det genomsnittliga priset på olivolja från Spanien som importerades mellan januari och juli 2024 8,81 euro per kilo, jämfört… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Trafikkaos på Costa del Sol, igen

Helgen kommer att bli en av årets mest hektiska på de lokala vägarna och motorvägarna i Málagaprovinsen. I torsdags var det nationell helgdag och på måndag är lokal helgdag i Málaga. Därtill kommer en helg då de flesta spanska familjer… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.