Allvarlig vattenbrist i Torremolinos

Bristen på vatten börjar bli mycket synlig på Costa del Sol. Ett tydligt exempel på detta är Torremolinos. De senaste veckorna har de lokala myndigheterna i kuststaden tagit vatten från den konstgjorda sjön i ”Parque de la Batería” till att… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Antalet invandrare i Spanien är oroande

Det som allra mest oroar spanjorerna för stunden är de rådande levnadskostnaderna, bristen på bostäder och jämlikhet, men även det ökande antalet invandrare i landet oroar spanjorerna – mer än någonsin tidigare. Den senaste opinionsundersökningen från analysinstitutet 40dB visar således… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Bygget av Fuengirolas nya saluhall försenas

Rivningen av den gamla saluhallen Mercacentro i centrala Fuengirola, ett projekt som ska ge plats åt en ny modern saluhall, har stött på ett stort problem i och med att en del av strukturen är ansluten till en angränsande byggnad.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Historisk skatt avslöjad på Málagas populära marknad

Alla som bor i Málaga vet att man riskerar att hitta forntida ruiner bara genom att lyfta en kakelplatta i den historiska stadskärnan. Varje gräv- och renoveringsarbete som utförs står inför en utmaning – om man gräver upp delar av… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Transportörer hotar med strejk till jul

Fackförbunden CC OO och UGT har varslat om generalstrejk inom vägtransportsektorn den 28 oktober, 11, 28 och 29 november, 5 och 9 december samt tillsvidare från och med den 23 december. Enligt fackföreningarna har över en halv miljon arbetare inom… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Möt Olaf Medina-Montoya Hellgren och Juan Miguel Rodríguez Gómez

– männen bakom advokatbyrån Wallin & Partners Advokatbyrån Wallin & Partners (W&P) grundades redan 1995 av Rolf Wallin tillsammans med Olaf Medina-Montoya Hellgren, som ville skapa en advokatbyrå med både kunskap och kompetens i både spansk och svensk rätt. Detta har onekligen lyckats och byrån är i dag mycket välrenommerad. Sedan 2006 drivs den av […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.