Priset på läkemedel sänks

Den spanska sjukvården har just meddelat att det kommer att göras en omfattande prissänkning på tusentals läkemedel. Satsningen innebär att alla landets apotek måste justera priserna på ett stort antal produkter innan slutet av november. Prissänkningarna gäller framför allt läkemedel… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nytt liv för gammal film om turistboomen på Costa del Sol

1960-talets stora turistboom kan återupplevas nästa år när filmen ” Vírgenes” har premiär på de lokala biograferna på Costa del Sol. Det är regissören Álvaro Díaz Lorenzo, född i Fuengirola, som har påbörjat arbetet med att göra om den populära… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Gratis musikalhyllning med kören Love to Sing

Den internationella kören Love to Sing ger nu på fredag en gratiskonsert på kulturcentret Mirador del Carmen i Estepona. Det blir en höstkväll full av musikalstycken från både Hollywood och Broadway, med låtar från kända produktioner som bland annat ”La… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Vad är det som sker med avsaltningsanläggningen i Estepona?

Under det senaste året har borgmästaren i Estepona, Jose María García Urbano, visat stor vilja att kämpa mot torkan genom att främja ett dubbelt avsaltningssystem i kommunen. Å ena sidan en mobil, modulär, soldriven avsaltningsanläggning för havsvatten vid mynningen av… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Samfälligheter kan förbjuda semesteruthyrning

Högsta domstolen har meddelat två domar som garanterar att en samfällighet kan förbjuda verksamhet med turistuthyrning om det röstas om beslut kring detta och tre femtedelar av ägarna i samfälligheten röstar för förslaget. Domen avgör en fråga som har varit… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Puerto Cabopino – för båtfolk och landkrabbor

Den idylliska hamnen i Cabopino är inte särskilt stor men helt klart värd ett besök. Den här hamnen är en av Andalusiens vackraste och bäst bevarade hemligheter och till skillnad från sina välbesökta grannar som Marbella och Fuengirola, erbjuder Puerto Cabopino besökarna en mer avslappnad och gemytlig upplevelse. I marinan ligger olika båtar, fiskebåtar och […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.