Gonvel & Kamph – fillsortimentsbyrån inom de flesta rättsområden

Gonvel & Kamph – fillsortimentsbyrån inom de flesta rättsområden

Gonvel & Kamph är en fullsortimentsbyrå inom de flesta rättsområden. De erbjuder rådgivning till såväl privatpersoner som företag inom juridik, skatter, ekonomi, redovisning och översättning. Hos Gonvel & Kamph talas och skrivs det svenska, spanska, engelska och tyska.
Genom sin långa erfarenhet av spanska juridiska och skatterättsliga frågor samt rådgivning till svenskar kan de erbjuda tjänster inom i stort sätt alla rättsområden för skandinaver.
Gonvel & Kamph har bred erfarenhet inom internationella och nationella ärenden samt med att hjälpa skandinaver med alla frågeställningar som kan uppstå i Spanien: köp och försäljning av fastigheter och lägenheter, arvsfrågor, skatterådgivning, köp eller bildande av bolag, avtalsskrivningar, deklarationer, bokföring, domstolsprocesser m.m.
De erbjuder även översättningstjänster och tolkhjälp vid notariebesök, möten, domstolsförhandlingar m.m.
+34 951 51 85 73, http://gonvelkamph.net/sv/
Av Gonvel & Kamph

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.