SWEA:s årliga modevisning gick i år av stapeln på Hotel Andalucia Plaza H10 och som alltid blev det ett mycket lyckat och välbesökt evenemang.

Ett hundratal kvinnor (och några män!) samlades för att njuta av lyxiga snittar och vin innan det var dags för catwalken.
 
Samtliga nio modeller är aktiva medlemmar i SWEA, föreningen för svenska kvinnor utomlands, som finns över hela världen och som i Marbella består av cirka 200 tjejer i alla åldrar.
”Nytt för i år var att vi bland deltagande butiker återfann Pernilla Wahlgren Collection, Goda Marbella (Gamla stan), festklädesbutiken Unique på huvudgatan och Gina B som i butiken inne på hotellet har kläder för sommarens alla garden parties. I tillägg deltog alltid lika populära Gunnel’s Fashion på Centro Plaza. Vi fick också se Eivy Flodins vackra smycken och Mocka of Sweden visade en hel kollektion i underbart lyxig mocka”, berättar Monica Silverstrand.
 
Modellerna var: Annis Åslund, Charlotte Jones Sivers, Elin Sundström, Gunilla Nott, Mona Gavrell, Christina Radics, Marie-Louise Gelfgren, Lottie Hammer och Birgitta Bergin.
 
Styling av Linda och Helena från Hair by Linda.
Konferencier var Asta Westerholm.
Fotograf: Agata Jensen

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.