Qué Pasó: Festernas fest när AHN Fuengirola-Mijas firade 50 år!

Qué Pasó: Festernas fest när AHN Fuengirola-Mijas firade 50 år!

Stämningen var på topp när AHN Fuengirola-Mijas firade 50-årsjubileum den 20 oktober på IPV Palace i Fuengirola. 400 personer, både medlemmar, vänner och press, mötte upp i den vackra festlokalen på det fyrstjärniga hotellet.

Kvällen började med underhållning av ett fantastiskt artistuppbåd, med ingen mindre än svenskarnas kära Babsan som konferencier. I bästa Babsan-stil lyfte hon stämningen i taket med sina snabba kommentarer och roliga skämt samt framförde sina bästa sångnummer som bland annat After Dark-hiten La Dolce Vita. På scenen underhöll även Anna Brygård, med schlager som Fångad Av En Stormvind, Lalla Hansson med lite lugnare akustisk musik med låtar som t ex After All, som för övrigt var ett önskemål från publiken. Sedan var det dags för Mikael Rickfors och Mats Ronander med band att inta scenen. Dock tvingades dessvärre Mikael Rickfors ställa in, till allas förtret, men ingen blev besviken när Mats Ronander med band spelade Vingar för alla Rickfors-fans samt bland annat Heroes i egen tappning.
Sedan var alla hungriga. Trerättersmiddagen var utsökt och bjöd på tempurafriterad grön sparris med varm majonnäs, confiterad anka på en pumpakrämbädd och avslutades med en smarrig chokladbrownie med jordgubbsglass.
Efter maten intog Roxy stoband scenen och stämde upp till dans, viket framåt småtimmarna byttes av med Mats Ronander med band i diskoteket.
En Sueco-redaktionen tar nu tillfället i akt att återigen gratta AHN Fuengirola-Mijas för sina 50 år, samt tackar för en fantastisk festafton!
Av Sara Laine, sara@norrbom.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.