Golf i Solen: Så var då vårsäsongen till ända

Golf i Solen: Så var då vårsäsongen till ända

Årets säsong startade den 14 september och avslutades den 29 april på Santana. I år låg påsken mycket sent vilket gjorde att många av våra medlemmar åkte hem tidigare än vanligt.

Några av de planerade tävlingarna fick ställas in på grund av för få anmälningar. Vi var i alla fall 32 spelare på sista tävlingen den 29 april. Vi spelade tre spelformer vilket innebar att på en rond spelade vi tre olika spelformer. Vi började med 6 hål bästboll fortsatte med 6 hål greensome och avslutade med 6 hål individuell poängbogey. Vinnare blev Karin Nilsson och Erik Delking 47 p.

Poängplockningsfinal april månad spelades på Santana den 22 april. Månadsmästare blev:

Hilde Norum 25 pp                             Odd Enoksen 28 pp

 

Order of Merit, tävlingen som löper under hela året. Spelarna erhåller placeringspoäng varje månad. I slutet av november spelas finalen. Finalen spelas över 36 hål på två dagar. De två banorna som är aktuella i år är Cabopino och Santana. Leder just nu gör Eva Schöllin 55 placeringspoäng och Odd Enoksen 76 placeringspoäng.

                                                                                                                                                                                                                                

Nu har de flesta Golf i Solare ställt kosan norrut. I år blev det lite tidigare än annars om åren, med tanke på vädret. Det har nu äntligen blivit de ljumma sköna kvällar som vi längtat efter i nästan sex månader. Att komma till norden med kyliga dagar samt till och med lite snö i mitten av maj känns inte bra.

Nästa händelse i programmet är vår traditionella sommarträff den 11-12 augusti. I år har vi träffen på Körunda Golf vid Nynäshamn, Elli och Per står för värdskapet.

Höstens program ligger på hemsidan. Vi startar upp den 16 september på Santana.

Den 4 oktober blir det som vanligt kick off på La Noria. Golf i Solen bjuder på middag.

En ny tävling är planerad på Lauro den 8 november. Det skall bli en sponsrad tävling. Tävlingsform blir bästboll.

Julfesten kommer att bli den 27 november efter spel på Calanova.

Vi önskar alla en riktigt skön sommar.

Det är vi som tagit hand om er i vår:

Eva, Tommy, Lena, Juul, Monica, Per och Ulf.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.