Dela

Varma sommarhälsningar från Golf i Solen

Säsongens sista 15 tävlingar spelades i april och första veckan i maj. Många Golf-i-Solare hade redan åkt till sina respektive hemländer i Skandinavien för sommaren, så deltagarlistan på våra tävlingar blev allt kortare ju närmare maj vi kom. Inte så konstigt när golfsäsongen i Skandinavien börjat.

Vi som var kvar fick uppleva några trevliga tävlingar och värdemässigt både regntunga skyar, kraftig blåst, men mest strålande sol.  

Några tävlingar att speciellt notera är att vi den 18 april spelade en rolig Påsk-partävling på Santana. Vi var 24 2-mannalag i två klasser som spelade tre spelformer: 6 hål bästboll, 6 hål greensome och 6 hål singelspel. I priserna ingick såväl fina viner, green-fee vouchers som påskägg med extra allt. Efter rundan bjöd Golf i Solen spelarna på tapas.

Poängplockningsfinalen för april spelades på Santana 25 april. Dagens deltävling vanns av Nora i damklassen och av Mats G i herrklassen.

Månadsmästare blev Göran K 23 PP, med Dan som värdig 2:a med lika många placeringspoäng och Björn M tätt därpå med 22 PP.

Pristagarna i såväl sista poängplockningstävlingen 25 april som mästarna i månadens poängplockning.  

Understundom hamnar vi på golfbanan inte sällan i lägen som vid första anblicken ter sig omöjliga. Men skam den som ger sig. Resultatet av dessa tre udda positioner slutade riktigt bra.

Tävlingen som fick sätta punkt för denna säsong gick av stapeln på Santana 9 maj. Vi spelade poängbogey i strålande fint sommarväder. Damer och herrar tävlade tillsammans eftersom vi bara var 24 deltagare. Tyvärr hade ”fotografen” tagit semester, eller i vart fall helt glömt bort sitt uppdrag. Därför blev bildbevisen mycket magra.

1:a Lena H, 43 p, 2: a Åsa S och 3: a Tore S.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.