Nu på Costa del Sol – Allt om din spanska trädgård

Nu på Costa del Sol - Allt om din spanska trädgård

– så planerar och sköter du din trädgård i Spanien, en temakväll med Ronnie Nordin!

Den 19 oktober kl. 19.00 gästar trädgårdsmästaren och landscaping-experten Ronnie Nordin från plantskolorna Asejar Viveros i Elche (Costa Blanca) Fuengirola med en temakväll och föreläsning om hur du bäst sköter din spanska trädgård.

Ronnie Nordin, expert på trädgårdsplanering och medelhavsväxter som palmer, fruktträd och andra trädgårdsväxter, får dagligen förfrågningar från svenskar på både Costa Blanca och Costa del Sol om hur man på bästa sätt planerar och sköter sina trädgårdar i Spanien. Detta har lett till att han på Costa Blanca hållit i många temakvällar med föredrag, som alltid har varit mycket populära.

På grund av det stora intresset för Ronnie Nordins expertis från även Costa del Sol gästar han nu, i samarbete med AHN Fuengirola och En Sueco, Fuengirola med en temakväll, då han ger ett föredrag på svenska om medelhavsväxter samt trädgårdsplanering och -skötsel, och så ger han även tips och svarar på frågor.

Ronnie Nordin.

Med sig från Costa Blanca har Ronnie Nordin dessutom fin ekologisk kallpressad extra jungfru-olivolja och äkta honung från Elche, och eventuellt färskpressad granatäpplejuice säsongen till ära, som kommer att finnas till försäljning under kvällen till bra priser.

Platsen för temakvällen är AHN:s lokaler i Las Rampas, Fuengirola

Datum: 19 oktober 2023

Tid: 19.00

Deltagandet vid temakvällen med Ronnie Nordin är gratis. Drycker och tilltugg finns att köpa i AHN:s café.

Anmälan är obligatorisk och bindande (du behöver inte vara AHN-medlem för att delta) och görs på: https://www.ahn-fuengirola.net/trivselkv%C3%A4llar

(Antalet platser är begränsat.)

Ronnie Nordin och AHN Fuengirola hälsar varmt välkomna till en spännande kväll fullspäckad med information om din spanska trädgård!

Evenemanget sponsras av En Sueco och SuecoPlus+.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.