Hotell med kändismuseum nu öppet

Hotel Fuerte i Marbella välkomnar nu sina första gäster efter en totalrenovering som kostar 31 miljoner euro, och som gett hotellet fem stjärnor – och ett nytt museum. Mer än 65 år efter att hotellet slog upp sina dörrar 1957… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

National Geographic utser Andalusiens bästa naturliga stränder

Spaniens 8 000 km långa kustlinje har alltid legat i topp av världens fina stränder. Nu har tidskriften National Geographic skapat en lista över de bästa stränderna i landet, ur natursynpunkt. Bland Spaniens bästa naturliga stränder har tidningen utsett tre… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

A7 har fått ett extra körfält mot Alhaurín de la Torre

Det är allmänt känt att trafiken på motorvägen A7 ofta lider av köer men nu ska situationen åtminstone bli bättre för personer som ska mot Alhaurín de la Torre. För att undvika trafikproblem har motorväg A7 nu fått ett extra… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Inga hyresbostäder under 1 000 euro

För bara 10 år sedan var det lätt att hitta en hyresbostad för 600–700 euro i månaden. Det var då det. I dag är det praktiskt taget omöjligt att hitta någon typ av hyresbostad på Costa del Sol för mindre… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kommunalval 28 maj: Benalmádena: Kabalen som har svårt att resa sig

I flera decennier var Enrique Bolín Benalmádenas kontroversielle stadskung, men sedan hans fall 2007 har ingen kunnat ta över. Kommunpolitiken har präglats av svaga koalitionsregeringar, misstroenderöster och ett närmast ohanterligt urval av lokala partier. Så är det fortfarande även om… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kritisk vattensituation trots kraftiga skyfall

Många jublade när regnet drog in över Costa del Sol torsdagen den 18 maj för att sedan fortsätta under veckoslutet. På flera platser har det rapporterats om stormvindar, hagel och kraftiga skyfall. I Málaga föll så mycket som 100 l/m2.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.