Kommunval 28 maj: Marbella: Nycklarna till makten ligger i San Pedro

Hon har länge suttit på makten i Marbella men på senare tid har hon hamnat i blåsväder; först på grund av en tveksam skattedeklaration, vilket uppmärksammades i hela landet, sedan när hennes styvson greps i Brasilien för omfattande organiserad narkotikahandel.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Antalet ITV-böter ökar med 50 procent

Bilister i Spanien har blivit lata när det kommer till att besikta sina bilar – även på Costa del Sol. Under 2015 utfärdade myndigheten bara 400 000 böter till bilister som inte följt besiktningens åtgärdspunkter. Förra året utfärdades över 600… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Förbättrad vattensituation och ett vitt Sierra Nevada

Det är många som drar en lättnadens suck och jublar dessa regniga dagar, speciellt under söndagskvällen och måndagen, när de senast registrerade vattenmängderna i Málagaprovinsens reservoarer presenterades. Efter det ihållande regnet under söndagen kunde det fastställas att situationen i många… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málaga CF flyttas ner

Efter fem år i andra division flyttas nu Málaga CF ner till tredje division efter en 1-2-förlust mot Alavés i lördags. Laget som har hängt i en mycket tunn tråd den senaste tiden hade behov av att vinna båda sina… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kineserna vill ha andalusisk sol

De kinesiska turisterna börjar äntligen resa igen efter den långa covid-pandemin. Nu tävlar många länder om att vinna tillbaka de i allmänt glatt pengaspenderande kinesiska turisterna och det spanska turistinstitutet Turespaña har publicerat en rapport och guide om hur Spanien… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.