Spanien har brist på kvalificerad arbetskraft

En ny omfattande analys från den spanska centralbanken Banco de España och landets statistiska centralbyrå (INE) visar att det för närvarande råder brist på kvalificerad arbetskraft på den spanska arbetsmarknaden. Det innebär att 34 procent av landets företag har svårt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Costa del Sols badvatten får toppbetyg

Havsvattnet utmed Costa del Sols stränder är renare och klarare än någonsin. En ny analys från Málagas universitet ger Costa del Sols badvatten toppbetyg. Utifrån en rad nya EU-parametrar har en grupp biologer ägnat de senaste två veckorna åt att… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Costa del Sol kommer att undvika strängare vattenrestriktioner i sommar trots torka

Málagaprovinsen kommer inte behöva ha strängare vattenrestriktioner i sommar trots den allmänna vattenbristen efter en lång torka. Junta de Andalucía skjuter upp drastiska vattenbegränsningsåtgärder till hösten, efter turistsäsongen, men ber samtidigt kommunfullmäktige att ta en mer aktiv roll för att… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Svart flagg för 10 andalusiska stränder

De flesta känner till de blå flaggorna som delas ut till landets renaste stränder, men nu har Ecologistas en Acción presenterat sin lista över Spaniens sämsta stränder som får miljögruppens svarta flagga. I år får 48 stränder längs Spaniens 8… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.