Svagt fall på Costa del Sols bostadsmarknad

Försäljningen fortsätter att vara god, men inte i samma takt som tidigare. Med 8 031 transaktioner under årets första kvartal sjönk aktiviteten på bostadsmarknaden med 14 procent i Málagaprovinsen jämfört med samma period förra året. Detta är exakt samma trend… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Stora ambitioner Esteponas fotbollslag

Utvecklingen i Estepona stad går snabbt. Samma sak måste nu ske för stadens fotbollslag. 2022 tog Club Deportivo Estepona ett stort kliv upp i landets femte bästa division, som heter ”Segunda RFEF”, men laget måste gå ännu längre. En ny… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Vattenreservoarerna förlorar 1 hm3 i veckan

Torkan ger inget andrum. Denna vecka uppmärksammar myndigheterna att den totala nivån i Málagaprovinsens vattenreservoarer är långt under vad de var för ett år sedan. Mer exakt har reservoarerna 34 kubikhektometer (hm3) mindre vatten nu jämfört med för bara tolv… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Poolfyllning tillåten på Costa del Sol från 1 juni

Att fylla privata pooler kommer inte längre att vara förbjudet på Costa del Sol från och med den 1 juni. Detta beslutades vid ett möte med Junta de Andalucías torkakommitté. Specifikt har godkännande getts till ”förfrågan om fyllning av privata… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Testa geocaching lär dig mer om Málagaprovinsen samtidigt

Här kommer en nyhet till alla, vuxna som barn och unga, som tycker om skattjakter! Málagas provinsstyrelse, Diputación de Málaga, har förvandlat de fyra etapperna av La Gran Senda de la Axarquía ­­– GR-242 (den stora Axarquía-vandringsleden) till ett ”geocaching”-spel.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

När Hollywood kommer till Andalusien

Andalusien har använts som inspelningsplats för allt från Star Wars månlandskap (2002) och 1960–1970-talets Arizona Spaghetti-Westens, till de arabiska öknarna i Lawrence av Arabien (1962). Robert De Niro och Geraldine Chaplin filmade The Bridge of San Luis Rey vid världsberömda Caminito del Rey år 2004 och Stephen Spielberg valde att filma Solens Rike, dramat om […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.