Mycket covid-19 i luften

Återigen finns det mycket coronavirus i luften – särskilt på Costa del Sol. På Hospital Clínico i Málaga har det noterats att många av de patienter som lagts in på sjukhuset den senaste veckan bär på just covid-19. ”Smittar tar… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nya och billigare bostadslån på väg

Husägare med lån kan se fram emot nya och billigare bostadslån de kommande månaderna. Vid ett seminarium i Málaga under onsdagen bekräftade Manuel de la Cruz på Banco Santander att räntorna med största sannolikhet kommer att falla nästa månad. Med… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Bolt får stoppställe på Málagas flygplats

VTC-företaget (VTC=korttidshyrbilar med chaufför) Bolt har vunnit tre anbud som lagts ut av flygplatsoperatören Aena och kommer nu att kunna driva sin VTC-verksamhet från exklusiva stoppställen på tre spanska flygplatser: Madrid-Barajas, Barcelona-El Prat och Málaga-Costa del Sol. Bolt kommer att tilldelas… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Spaniens får ny äldreomsorgsmodell

Den spanska regeringen planerar att under de kommande veckorna presentera två initiativ som syftar till att lansera en ”ny vårdmodell”. Å ena sidan kommer den att godkänna en strategi för 2024–2030 som ska avinstitutionalisera vården för dem som behöver vård… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

La Sueca hälsar välkommen till En Sueco juni 2024

Äntligen sommar! Denna årstid då jag verkligen njuter. Dock, just som jag skriver dessa ord kommer jag på att jag ju njuter av varje årstid, på olika sätt. Faktiskt njuter jag av det mesta av mitt liv. Det finns visst vissa törnen, som på en ros – den kommer med taggar. En del väljer att […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.