Sysselsättningen på Costa del Sol blomstrar

Maj är normalt en av de bästa månaderna på året när det talas arbetslöshet, och i år är inget undantag. På Costa del Sol skapades 12 000 nya jobb förra månaden. Det är, inte överraskande, serviceyrkena som är i behov av extra… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Inget vatten i duscharna på Costa del Sols stränder

Det blir inga vatten i duscharna på Costa del Sols stränder i år. Costa del Sols 14 kommuner har i samråd med de tre största vattenförsörjningsbolagen (Emasa, Axarquía och Acosol) beslutat att inte skruva på vattnet i de många duschar… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Många stölder leder till större säkerhet i matbutiker

Sedan inflationen började öka och satt större press på privatpersoners plånböcker har matbutikerna registrerat att antalet stölder har ökat. Därför tvingas matbutiker införa fler säkerhetsåtgärder, för att i bästa mån förhindra förluster i form av stulna produkter. Åtgärderna kan t… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Danska “Primor” öppnar i Málaga

Det danska företaget Normal, som etablerades i Silkeborg 2013, och som de senaste åren blivit mycket populär i även Sverige, öppnar snart sin första butik i Málaga. Det skandinaviska varumärket, som är en favoritbutik bland influencers och Tiktokers, specialiserar sig… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Delvis grönt ljus för Axarquías pooler

Distriktet La Axarquía i östra Málagaprovinsen har nu fått grönt ljus från regionalregeringen Junta de Andalucía för partiell fyllning av privata och offentliga pooler med vattencirkulationssystem, men det gäller endast påfyllning som kompensation efter vattenförlust genom avdunstning, filterrengöring eller för… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Det är inte bara bröst

De breda stränderna på den spanska solkusten är berömda och ökända för sina vackra kvinnor som gärna luftar sina bröst när de solar. Och efterhand har den överdelslösa badstilen blivit norm i stället för undantag bland många spanska señoritas. En del av förklaringen på den överdelslösa trenden hittas i det varma klimatet men det gömmer […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.