Cartagena – en spännande historisk stad

Cartagena ligger i provinsen Murcia i det sydöstra hörnet av Spanien, och detta är en stad där historiens vingslag hörs överallt. Staden grundades av fenicierna och den fick sitt namn efter deras viktigaste stad: Carthage. Det var rykten om rika… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

PAELLA – Slut på gastronomisk frihet?

Kvalitetskontrollerad paella med 10 ingredienser – varken mer eller mindre En ”vanlig” spansk paella kan innehålla många olika saker, t ex kött, fisk, skaldjur, vilt, fågel, bönor och andra grönsaker, äkta eller falsk saffran, några hemliga inslag och så naturligtvis… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Goya – målaren som fångade den spanska själen

Goyas målningar är en dokumentation av en period i Spaniens historia präglad av krig, tortyr, inkvisition och ockupation. Hans dystra målningar sägs visa den spanska själen från den turbulenta tiden. Den kände målaren förskönade ingen i sina målningar och det… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Skugga i sommarvärmen

Costa del Sol är fantastiskt om sommaren – stränderna visar sig från deras bästa sida, restaurangerna dukar upp med läckerheter, nystrukna dukar och extra bra service. Men även om det är helt fantastiskt att njuta i en solstol för att sedan hoppa direkt i havet kan vi alla nå en punkt när vattnet inte längre […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.