CAMINITO DEL REY – En promenad längs klippväggen

Världen är full av våghalsar som älskar att klamra sig fast med fingertopparna på någon klippvägg – med eller utan säkerhetslinor. El Caminito del Rey (Den lilla kungastigen) brukade vara en plats där mänskliga spindlar träffades för att utmana varandra… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Värme och ensamhet är dåligt för äldre

Det är inte lätt att bli gammal, och speciellt svårt är det under sommaren. Värmen och ensamheten är hårt för hälsan. Den spanska äldreomsorgen (IMSERSO) har just publicerat en studie som visar att 11,4 procent av äldre över 65 år… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Antonio Banderas jämnar sitt hus med marken

Efter 20 år av oändliga rättegångar har Antonio Banderas precis rivit sin lyxvilla i Marbella. Sedan 1995 har villan i det fashionabla kvarteret ”Los Monteros” annars varit en av den kända skådespelarens favoritplatser att vistas på. Antonio Banderas, som också… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Spaniens enda nya Relais & Châteaux-resort ligger i Málagaprovinsen

Relais & Châteaux är en sammanslutning av individuellt ägda och drivna lyxhotell och restauranger. Gruppen har cirka 580 medlemmar i 64 länder på fem kontinenter och bland de elva nya globala lyxfastigheter som ingår i den exklusiva gruppen finns en… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Historiskt avtal om kusttåget på Costa del Sol

Onsdagen den 17 juli nåddes en historisk överenskommelse i Málaga. Representanter från centralregeringen, Junta de Andalucía, provinsstyrelsen och borgmästarna från både östra och västra Costa del Sol enades om att omedelbart initiera information och förstudier för genomförandet av järnvägen längs… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

”Flat croissant” – den nya trenden på Costa del Sol

Tycker du om luftiga croissanter är den nya trenden som just nu sprider sig på Costa del Sol kanske inte för dig. ”Flat croissant”, alltså platt croissant, är en trend som startades i Sydkorea, och som via sociala medier spridits… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.