Många drunkningsolyckor

Hittills i år har så många som 45 personer mist livet till följd av en drunkning i Andalusien – elva av drunkningsolyckorna har skett på Costa del Sol. Det är betydligt fler än förra året, varför Junta de Andalucía med… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Premiär för nya Netflix-serier från Costa del Sol

Med en budget på 50 miljoner och ingen mindre än kända Jeff Goldblum (bland annat från Jurrasic Park) i huvudrollen presenterar Netflix nu sin hittills dyraste och mest ambitiösa produktion, som bland annat har spelats in på Costa del Sol.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Den nakna sanningen…

SuecoPlus+ testar nudiststränderna på Costa del Sol! Sommaren är här i all sin härlighet och när lediga dagar står för dörren är det återigen dags att packa ned badkläder, handdukar och solkräm i badväskan samt ta fram parasollet och bege… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Är din vattenflaska hälsofarlig?

De flesta av oss dricker inte kranvattnet eftersom det innehåller klor och då det vatten som kommer ur kranarna i södra Spanien – speciellt under perioder med vattenbrist – många gånger är en blandning av vatten från vattenreservoarer och avsaltningsanläggningar,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ett dussin bilar brann under Málaga-ferians första 48 timmar

Polistjänstemän från nationalpolisen har inlett en utredning för att hitta de skyldiga för fyra bränder som inträffade under Málaga-ferians första 48 timmar. Bränderna, som inträffade i området Carretera de Cádiz, bara några minuter från feriaområdet, drabbade minst ett dussin fordon,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Skolstart, lov och helgdagar för läsåret 2024–2025

Efter nästan tre månaders sommarlov är det snart dags för skoleleverna i Málagaprovinsen att återvända till klassrummet. Läsåret 2024–2025 startar tisdagen den 10 september för förskolor, grundskolor och specialpedagogiska lärcenter, samt vissa högskoleutbildningar. Eftersom söndagen den 8 september är en… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Minderårig fasadklättrare stal från hotellrum

Allting uppdagades i söndags morse, när polisen förhörde en minderårig pojke efter att han ertappats vid ett poolområde i en privat urbanisation, som han inte tillhörde, i området Monte Sancha, i Málaga stad. Samtidigt som polisen arbetade med att identifiera… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.