Aryon konstruerar drömhem
Söker man efter nykonstruktion av högsta kvalitet med skandinavisk touch, byggt av någon som vet vad skandinaver efterfrågar gällade t ex planlösning, ljusinsläpp, bekvämlighet, säkerhet samt praktiskhet och inte minst design med de där extra så är det lätt att finna drömboendet hos Aryon.
 
Aryon är en ISO-certifierad konstruktionsfirma samt multidisciplinärt företag, som förutom konstruktion även arbetar med fastighetsförsäljning samt förvaltning av både offentliga och privata projekt.
 
Hos Aryon präglas alla led av dynamik och effektivitet, vilket tydligt i deras projekt. Ingenting startas utan att alla tillstånd innehas och allt är välplanerat och välgenomarbetat, så att slutprodukten också blir det. Dessa faktorer genomsyrar även relationen med kunder samt andra externa kontakter och professionalismen samt pålitligheten är likasom kvaliteten – hög. Med mer än 20 års erfarenhet av branschen och livslång erfarenhet av Costa del Sol har Aryon utvecklat en djup förståelse för vad skandinaver efterfrågar, och anpassar sina projekt efter sina erfarenheter.

Pueblo La Noria

Förutom de många offentliga projekten, hus och lyxvillor har Aryon mött stora framgångar med det tidigare projektet Jardines de la Noria, ett flerbostadskomplex i La Cala de Mijas. Grundat på det sjösatte Aryon förra året projektet Pueblo La Noria, också i La Cala de Mijas. Pueblo La Noria består av totalt 36 hus och intresset är stort. Den första fasen, som redan står färdig, sålde slut på nolltid och nu när bygget av fas två just påbörjats har tolv av de totalt 18 husen i denna fas redan fått nya ägare.
 
”Pueblo La Noria är ett projekt som ligger mig varmt om hjärtat”, säger Aryons administrationschef Feliciano Naranjo Moreno och fortsätter: ”Vi har skapat Pueblo La Noria med fokus på skandinavisk design. Vi vet att en skandinavisk touch alltid är populär. Många spanjorer och andra nationaliteter har visat intresse och köpt, men jag hade aldrig kunnat ana att efterfrågan från skandinaver skulle vara så hög. Det visar ju onekligen att skandinaver känner igen kvalitet när de ser det.”
Pueblo La Noria består av vitrappade, stilfulla tvåvåningshus med mörka, karaktäristiska fönsterkarmar. Husen har tre eller fyra sovrum, varav ett med balkong, två badrum samt gästtoalett, förråd, modernt kök, matsalsdel samt vardagsrum med eldstad. Badrummen är kaklade med marmorgolv och har golvvärme. Tittas det på moderna detaljer så har solvrummen på övervåningen höga, sluttande tak, alla dörrhandtag har en funktion så att dörrarna inte smäller igen, strömbrytarna är av märket Nissen och vitvarorna i köket är från Bosch. Aryon vet att kvalitet lönar sig – för alla.
 
Varje hus har även ett stort källarplan, som passar lika bra till förråd som extrarum, samt privat garaget med plats för två bilar. Självklart har varje hus även egna patio på baksidan, därifrån en grind leder ut till den gemensamma trädgården och en 25-meter lång pool.
 
”Och jag måste berätta om området, som gör detta projekt extra populärt. Från Pueblo La Noria tar det inte mer än fem minuter att gå till centrala La Calam – en mysig liten spansk stad med allt. Vill man till stranden fortsätter man bara några hundra meter. Är man mer för golf ligger den populära golfbanan La Noria Golf bara ett stenkast från huset. Och att det tar bara 20 minuter med bil till Málagas flygplats är ytterligare ett plus”, berättar Feliciano Naranjo Moreno.

Framtida projekt

Ett projekt som ännu inte påbörjats men vari minsta vrå redan är designad är det lyxiga villaprojektet Las Balinesas, som kommer att byggas på bästa läge i Cerrado del Aguila, Mijas. Detta projekt innefattar sex tvåplansvillor med stora öppna ytor, både inom- och utomhus. Stilen blir kontemporär med raka linjer, vinklade detaljer, och vita ytterväggar möter sten, trä och glasfasader. Och med stora skjutdörrar i glas skapas möjligheten till en fantastisk inomhus-utomhus-känsla med lounge- och matdel både inom- och utomhus, med utsikt mot ett öppet landskap från den privata tomten med infinitypool. Att kalla Las Balinesas en arkitektonisk dröm för ett liv i solen är ingen underdrift.

Aryon lever upp till sitt goda rykte

”Utan rätt tillstånd och licenser bygger vi inte någonting, det skulle vara slöseri av tid och pengar för både vår egen del men framför allt för kundens. Det förtroende och goda rykte vi har är vi mycket stolta över och vi vet att ett felsteg kan kosta oss vårt anseende. Vi utlovar kvalitet och design som ligger högt över standard i allmänhet och det är en ära för oss att visa att vi kan bära upp och övergå de förväntningarna som finns på våra projekt”, avslutar Feliciano Naranjo Moreno.
 
Aryon har sitt huvudkontor i La Cala de Mijas: www.aryon.es
Av Sara Laine sara@norrbom.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.