Svensk försäkringsagent i Los Boliches, Fuengirola

Svensk försäkringsagent i Los Boliches, Fuengirola

Det trygga försäkringsbolaget för utlänningar, Liberty Seguros, representeras i Los Boliches, Fuengirola, av svenska Jennifer Burai.
Jennifer Burai flyttade till Fuengirola som tonåring då hon studerade på Svenska skolan och sedan dess har hon blivit kvar. Det råder ingen tvekan om att de tolv åren på Costa del Sol har gett henne god erfarenhet och kunskap om samhället och systemen här. Hos Liberty Seguros har hon arbetat ett år och med god initial handledning av Lotti Lundstedt är hon redan väl insatt i försäkringsbranschen.
”Arbetet med försäkringsfrågor är mycket givande. Jag möter många människor och det är roligt att hjälpa skandinaver samt andra nationaliteter med så viktiga frågor som försäkringar. För mig handlar det om att hjälpa och skapa trygghet, vilket gör upplevelsen och tillvaron i Spanien både bättre och säkrare. Att komma till ett nytt land kan vara svårt i början (innan man lärt sig språket), därför finns jag här och hjälper till på ett språk som kunden förstår – jag talar svenska, spanska, engelska, italienska och ungerska, och så är jag mycket van vid även danska och norska. Att jag är fastboende och ser försäkringsbranschen som mitt framtidsyrke skapar även det trygghet, då kunderna vet att deras personliga försäkringsagent finns kvar”, förklarar Jennifer Burai.

 
Liberty Seguros erbjuder försäkringar till både privatpersoner och företag. Vanligaste är hem-, bil- och livförsäkringar men Liberty Seguros har också bland annat olycksfall-, båt- och golfförsäkringar. Därutöver rekommenderar Jennifer Burai att man ser över sitt sparande, även pensionspar, för det kan finnas fördelar mer en sparplan med Liberty Seguros jämfört med en bank.
 
Har du frågor kring försäkringar eller vill teckna en, så avtala en tid med Jennifer Burai för ett personligt möte, för att skräddarsy just dina behov, på kontoret i Los Boliches, Fuengirola, vid rondellen med den gröna Seat-bilen.
 
Jennifer Burai, exklusiv agent för Liberty Seguros: kontakt +34 658 0777 48 / jennifer.libertyseguros@gmail.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.