Det doftar jul i Ewalds matbutik

Det doftar jul i Ewalds matbutik

Det vankas juletider och trots att snön lyser med sin frånvaro här på Costa del Sol behöver det inte göras avkall på någonting annat kring jultraditionerna, allra minst julmaten, som naturligtvis köpes hos Ewalds matbutik.
”Det är nu sju år sedan som Ewalds matbutik öppnade dörrarna vilket har gett oss en oerhört bra kunskap kring vilka juldelikatesser kunderna efterfrågar. För oss är det en självklarhet att det högst upp på vår önskelista står att alla ska få just det som de vill ha på sitt julbord”, säger Annika och Kaj, ägarna till matbutiken Ewalds.
 
Det är med värme och glädje som hyllorna i Ewalds matbutik fyllts med julsmaker. Några exempel ur det breda sortimentet är: julskinka (kokt samt även rimmad om du föredrar att koka eller ugnssteka själv), olika sillsorter för alla smaker, gravad och kallrökt lax samt inte att förglömma den populära färska varmrökta laxen (som röks lokalt). Så finns det även risgrynsgröt, medisterpölsa, julkorv, pinnekött och ribbe samt lutfisk, de självklara lådorna med t ex kålrot eller morot och även janssons frestelse. Och för finsmakaren finns det både löjrom och regnbågsrom, eller varför inte prova renkött i år!
 
På dryckessidan finns många sorters glögg (både svensk, dansk, norsk och finsk), julkaffe, olika snapssorter från både Sverige, Norge och Danmark samt självklart även vin, öl och julmust, samt naturligtvis även cognac till avecen liksom likörer som t ex hjortronlikör. Och sist men inte minst kan du också hitta allt för söttanden som pepparkakor, julgodis, choklad och praliner.
 
Ewalds matbutik önskar alla kunder hjärtligt välkomna samt en riktigt God och Fröjdefull Jul.
 
Butiken på tåggatan i Los Boliches har i december öppet vardagar kl. 10.00–19.00 (övriga månader kl. 10-18), lördagar kl. 10.00–15.00.
 
OBS! Julens beställningslistor finns redan i butiken!
Av Ewalds Matbutik

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.