Advokatfirman Spanish Legal Reclaims

Advokatfirman Spanish Legal Reclaims

Advokatfirman Spanish Legal Reclaims hjälper skandinaver med att få kompensation efter inbetalning av depositioner för bostäder som aldrig byggdes.

Efter ett beslut från högsta domstolen i Spanien kan nu äntligen alla de ca 30 000 skandinaver vars drömmar om ett hus i Spanien blev en mardröm i samband med den spanska bostadsmarknaden kraschade (2008) få ett slut.
Den nya domen kommer nu tvinga de Spanska bankerna att betala tillbaka så mycket som 3 000 miljoner euro till skandinaver som betalade in depositioner för semesterbostäder som aldrig byggdes. Spanish Legal Reclaims, med chefen Luis Cuervo i spetsen, hjälper nu skandinaver att få tillbaka de pengar som de har rätt till efter principen ”no win – no fee”. Detta innebär du bara betalar om ditt fall vinner.
 
Den genomsnittliga depositionen som betalades per fastighet innan krisen uppgick till ca 60 000 euro plus ränta (i genomsnitt 40 procent på depositionsförlusterna) och de som fallit offer för detta kan nu kräva tillbaka full återbetalning plus ränta.
 
De spanska kusterna är fortfarande fulla med ofärdiga semesterbostäder efter att krisen, som började 2008, tvingade hundratals byggherrar i konkurs. Men då hade blivande bostadsköpare redan betalat depositionerna för sina drömbostäder, i genomsnitt 60 000 euro, och i samband med att krisen bröt ut såg de aldrig mer varken sina pengar eller någon bostad då konstruktionsbolagen antingen gick i konkurs eller bara försvann.
 
Men nu är det alltså möjligt för de drabbade skandinaverna att få upprättelse. Tack vare beslutet från landets högsta domstol hålls nämligen bankerna ansvariga för de saknade pengarna, som deponerades på deras konton, vilket gör det möjligt för de skandinaver som betalat dessa depositioner att kräva tillbaka upp till 3 000 miljoner euro enligt undersökningar gjorda av Spanish Legal Reclaims.
 
För mer information, vänligen se: www.spanishlegalreclaims.com
 
Tel. +34 936 804 563 – info@spanishlegalreclaims.com
Av Spanish Legal Reclaims

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.