Chloe och Friederich är holistiska behandlare som ser på din kropp som en helhet och erkänner att din livsstil, ditt sinne, ditt psyke och din kropp hänger ihop! Tillsammans har de mer än 20 års erfarenhet i behandling av hormonella obalanser och kroniska sjukdomar. De är grundare av currame-metoden, Health Mentor utbildningen och Skapa naturlig (hormon) balans.
 
Läs mer (och skicka in eventuella frågor till): www.currame.com, www.facebook.com/currame/ och instagram: @curra.me, e-mail: info@currame.com
 
Många personer går runt och bär på en eller flera långvariga sjukdomar och vi tror inte att det är ett önskescenario – det är det i alla fall inte för oss!
 
Det kan finnas många bakomliggande orsaker till att du har problem. Det kan vara så att det är någonting ärftligt, som därmed ger dig ett minus jämfört med andra. En annan sak är att du kan äta dig till sjukdom! Om du inte förmår att ge din kropp de näringsämnen som den behöver som byggmaterial, ja, då kommer det med tiden att uppstå brister, som kan uttrycka sig som skavanker – och i värsta fall som sjukdom! Därefter är det också viktigt att erkänna din livsstil, din stresströskel och dina upplevelser. Har du levt ett hårt liv med många knuffar på vägen, ja det kommer också att tära extra på din kropp!
 

Vad kan du göra?

En sak är att det är en jättebra idé att förebygga det som nämns ovan – här tänker vi: om man kan göra det så är det ju nästan dumt att inte göra det. En annan sak är att ta ansvar för situationen och göra någonting åt det!
 

Ett riktigt bra exempel är Chloes mamma!

Chloes mamma har haft ont i ryggen ända sedan Chloe var barn. Hon hade nämligen en sådan otur att hon fick en ryggskada när Chloe var 6 år. Hon lyfte tyvärr fel och fick därmed diskbråck och piriformissyndrom (klämd ischias nerv).
 
Under många år hade hon problem med detta. Det var många saker som hon inte kunde göra och som kraftigt påverkade hennes livskraft, då hon varje dag gick runt och hade ont.
 
Fortfarande i dag kan Chloes mamma fortfarande bli förskräckt när hon gör någonting som hon inte kunde tidigare. Han kunde till exempel inte köra långa turer – för med en skada som hennes behövs det inte mycket innan benen somnar. En annan sak kunde vara en så enkel sak som att bära butikskassar eller andra saker, för att tidigare hade hon besvär dagen efter att hon gjort sådana lyft.
 
Allt är möjligt! Det är du som står vid rodret och om du får rätt hjälp – ja, då är allting möjligt!
 

Men vad gjorde Chloes mamma?

Hon började förändra sin kost. Det är någonting som vi nämnt flera gånger i tidigare artiklar, då det är bra att börja med det. Hon tog alltså bort allt ur kosten som var belastande och började i stället att bygga upp sin kropp med mycket grönsaker, bra fetter och protein.
 
Den största förändringen kom när hon investerade i ett Organix Test. Det är det mest populära testet i vårt företag. Detta testar kroppens inre processer och talar om hur det ser ut samt hur man kan bygga upp kroppen igen på bästa sätt.
 
Ju äldre vi blir desto mer bryter vi ned vår kropp – dock tycker vi att det går lite för fort! Och det är här som ansvaret kommer in – för du ska nämligen fråga dig själv: ”Varför blir det värre och värre?” och ”Vad kan jag göra för att bromsa processen?”
 
Din kropp innehåller över 70 biljoner celler och varje dag bryter den ned och bygger upp celler! Du är en ”ny” människa var sjunde år – dvs. att alla dina celler har bytts ut och du är som nu – men bara om du förmår att bygga upp kroppen i stället för att bryta ned den.
 
Om vi återigen använder Chloes mamma som exempel, så det lyft – den skada, som inträffade, var ett nedbrytande moment i hennes liv och för hennes kropp. Det att hon inte hade redskapen till att bygga upp sin kropp och fick mer syre i form av medicin, bearbetad mat, säd, stress och socker i kroppen än basisk, alltså grönsaker och vatten, gjorde att det bara blev värre ju längre tiden gick.
 
När hon i stället började lägga om sin kost och gjorde ett Organix Test, som visade henne precis var henne problem var och vad hon skulle göra för att bygga upp sin kropp – ja då hände det magiska saker, och faktiskt riktigt snabbt!
 
Det krävdes blod, svett och tårar från henne – en massa mod och styrka för att göra förändringarna, men hon hade ingenting att förlora – hon hade ont varje dag och om det bara blev lite bättre – ja då var det värt det!
 
I dag är hon nästan helt smärtfri, vilket är fantastiskt! När det regnar mycket kan hon känna av det onda i sin rygg, dvs. ca en gång i månaden, men hon har många dagar när hon glömmer bort sina problem helt och hållet!
 
Organix Test ger svar på:
  • Vilka vitaminer och mineraler som du har brist på – och vilka du behöver ha extra fokus på.
  • Vilka aminosyror du behöver för att stötta din kropp.
  • En bild av din oxidationsnivå samt antioxidant-självförsörjningsnivå.
  • Värdering av din avgiftningsförmåga.
  • En bild av B-vitaminer i din kropp.
  • Analys av neurotransmitter samt värdering av det centrala nervsystemets funktion (CNS).
  • Mitokondrievärdering av energiproduktion via citronsyre-cykelkomponenter.
  • Metyleringsnivå-status (kan du uppta B9 och B12?).
  • Liponsyre- och CoQ10-självförsörjning.
  • Specifika dysbiosnivåer av bakterie-, svamp- och jästöverväxt.
 
Organix Test analyserar 46 olika markörer som var och en av dem ger svar på kroppens individuella biokemi. Tillsammans ger markörerna en bred bild av din kropp so helhet, så att en målinriktad behandling kan påbörjas.
 
Organix Test testar:
  • Fettförbränning
  • Kolhydratförbränning
  • Energiomsättning
  • B-vitaminbrist
  • Neurotransmittorer
  • Leveravgiftningsfunktion
  • Antioxidantstatus
  • Överväxt av förruttnelsebakterier i tarmen
  • Överväxt av svamp i tarmen.
Vill du veta mer, skriv till oss här.
 
Testet görs med ett enkelt urinprov, som analyseras på ett laboratorium i USA.
 
Att skapa balans i kroppen kan reducera symptom och förebygga framtida sjukdom. Organix-testet har utvecklats för att ge mig dokumentation och redskap till att kunna behandla dig på bästa möjliga sätt samt prioritera kroppens tillstånd och behandla dig som en individuell helhet.
 
Vill du göra det där extra för din kropp, boka då en hälsokonsultation med Friederich. Den kan göras i Centro Sanum eller hemma hos dig. Bokning görs till: friederich@currame.com eller på +4527207723.
 
Vi ses! 🙂
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
Av Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, författare, utbildningsledare och Master Health Mentorer.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.