Membrasin – Omega-7: Stärker känsliga och skadade slemhinnor

Membrasin - Omega-7: Stärker känsliga och skadade slemhinnor

Extraktet från havtornsbär har en mycket lång medicinsk historia från Kina och Ryssland – för 800 år sedan upptäckte man havtornsbärets positiva effekt på hudproblem, sårläkning samt mag- och olika typer av underlivsproblem.
 
En förutsättning för att vi ska må bra är att våra slemhinnor är friska. När slemhinnorna är i form uppstår det inte problem som torrhet, smärta eller överkänslighet vid beröring. För att hålla slemhinnorna friska kräver de rätt näring i form av fettsyror, antioxidanter, vitaminer, proteiner och kolhydrater.
 

Vad är Membrasin?

Det är ett tillskott till torra och känsliga slemhinnor som innehåller den unika omega-7-fettsyror från slemhinnornas cellmembran. Kroppen kan alltså själv producera omega-7. Problemet är att mängden minskar med stigande ålder och även på grund av yttre faktorer som t ex stress eller dålig kost.
 
Slemhinnor består av speciella celler som täcker kroppens luftvägar, mag-/tarmkanal, urinväg samt underliv. Slemhinnornas funktion är att skydda dessa känsliga organ från direkt kontakt med den yttre miljön. De fungerar alltså som barriärer på samma sätt som huden skyddar kroppens yta.
 
Våra slemhinnor fungerar som ett filter då alla ämnen som intas av eller lämnar kroppen tvingas passera dessa. Näring och syre släpps igenom medan bakterier och föroreningar stängs ute. Kroppens slemhinnor spelar alltså en mycket viktig roll för vårt immunförsvar och välmående. Problem med känsliga slemhinnor kan orsaka magsår, svampinfektioner, urinvägssjukdomar och andra underlivsproblem. En svag nässlemhinna gör oss mer mottagliga för influensa och förkylningar. Friska slemhinnor får oss att må bra!
 

Vem har nytta av Membrasin?

Det kan vara personer som har problem med torra slemhinnor i t ex ögon, luftvägar eller underliv, inte minst de som har Sjögrens syndrom, en sjukdom då torra slemhinnor utgör ett stort problem. Andra som kan ha nytta av Membrasin är personer som har problem med muntorrhet som biverkning av t ex medicin.
 

Hur länge kan man ta Membrasin?

Membrasin kan gott och väl tas som ett dagligt kosttillskott utan tidsbegränsning, eftersom produkter tillför kroppen fettsyror som den har ett konstant behov utav.
 
Membrasin kan köpas hos Vitamina i Centro Idea.
Av Vitamina

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.