Fokus på hälsa – 100 ord från specialisterna

Fokus på hälsa - 100 ord från specialisterna

ecofilters

Ecofilters Costa Del Sol

Ecofilter Costa del sol erbjuder filter lösningar för att mottverka effekterna av vatten innehållande mycket klor. Deras senaste produkt H201-duschfilter, med fyra olika dofter, innehåller C-vitamin som eliminerar kloret i ditt duschvatten. Ecofilters har haft många kunder med torr hårbotten och torr hy som med H201 kunnat återgå till ett liv med smidig, fin hy .
I huden sitter hårsäckar och intill dem sitter talgkörtlar som producerar ett fett (lat.Sebum) som är till för att skydda hårstrået samt ge det glans och lyster, och dessa blir uttorkade i samband med kontakt med klor i dusch och poolbad.
Gå in på Ecofilters Costa del Sols webbsida: www.costadelsol.ecofilters.es för ytterligare information om deras produkter.

 
  
 
ps nana 

Permanent makeup hos Nana Norrbom

Är du trött på makeup som inte håller hela dagen? Den bästa lösningen på problemet är att få inpigmenterat en semipermanent makeup, som sitter perfekt hela dygnet. Goldeneye permanent makeup är en form av tatuering men färgen läggs ytligare och urskiljs av kroppen efter två-fyra år. Färgen som används är testad och ger inga allergiska reaktioner, varför även de med allergi kan göra permanent makeup. De med kontaktlinser eller glasögon har speciellt stor fördel av få gjort en eyeliner, som varken kladdar eller rinner.
Permanent makeup kan användas till eyeliner, ögonbryn, läppkant samt skuggpåläggning på läppar och färgurvalet är mycket stort.
Goldeneye permanent makeup sker under lokalbedövning med kräm och orsakar därför inga obehag. 
För mer information och konsultation, ring Nana Norrbom: +34 610 716 048.
 
 
 ps Pure Water Tech ES.feb 18

Rent dricksvatten med Pure Water Tech

Företaget Pure Water Tech arbetar med vattenlösningar för hela huset. Ett av dessa är HydroFlow som motverkar kalkavlagringar i hela rörsystemet samt i hushållsmaskiner. För rent dricksvatten heter vattenfiltret Doulton – ett keramiskt vattenfilter med invändigt kolfilter, som monteras med egen kran på köksbänken i köket. Med keramiskt vattenfilter har du alltid rent dricksvatten, använd det även i matlagning, och du slipper bära hem tunga och i längden dyra vattenflaskor från butik. Dessutom slipper du de gifter i dricksvattnet som är förknippade med plastflaskor, samt saltet – som ofta är tillsatt i köpevatten. Doultonfiltret från Pure Water Tech tar liten plats och behöver bara bytas ut vart 2-3 år.
För mer information samt offert, kontakta Eirik Petterson på Pure Water Tech: +34 675 622 312
 
 
ps Marie Strandberg ES.feb 18 

Ny psykologmottagning i Marbella!

Marie Strandberg är legitimerad psykolog, auktoriserad att arbeta både i Sverige och i Spanien. Hon arbetar med KBT på svenska, norska, danska, engelska och spanska.
Marie bedriver terapi för vuxna och tonåringar med psykiska problem, individuellt eller i par och arbetar även med coachning av chefer samt med att förebygga och behandla psykisk ohälsa i arbetslivet.
Marie Strandberg har nyligen öppnat sin mottagning i centrala Marbella och kommer även att kunna ta emot klienter i Elviria och Fuengirola.
Gå gärna in och titta på hennes hemsida eller kontakta Marie direkt!
Psykolog Marie Strandberg, tel. + 34 622 343 669
 

ps Luuna Sommer ES.feb 18

Så blir du (också) smal, frisk och oemotståndlig

”Efter otaliga bantningskurer utan effekt har jag KNÄCKT KODEN. Förr smög vikten sakta tillbaka igen – det blev allt värre – skuldkänslorna blev bara fler. Tillslut gav jag nästan upp att jag någonsin skulle gå ned i vikt. Men jag gav inte upp!
Baserat på den senaste forskningen, egna erfarenheter och 20 års arbete med näring och välmående samt inblandning av saker som vi vanligtvis inte kopplar ihop med viktnedgång har jag utvecklat en NY metod till LÅNGSIKTIG VIKTNEDGÅNG. Resultat: minus 17 kg och någonting djupt inuti mig har förändrats. Låt mig hjälpa dig att ’återta kontrollen’ över ditt liv!”
Vill du veta mer, kontakta Luuna Sommer, tel. +34 663 048 477 / +45 20 93 06 47 &

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.