Möt Linda Wigant – din kontakt hos Norrbom Marketing

Möt Linda Wigant – din kontakt hos Norrbom Marketing

Har du träffat Linda Wigant? Driver du företag på Costa del Sol är är chansen stor att du kommer att göra. Linda har nämligen en solid bakgrund inom medieförsäljning och uppsöker nya marknader för att öka kännedomen om våra produkter. Därför är chansen stor att du har varit eller kommer att komma i kontakt med Linda, som har stor kunskap inom säljpsykologi och metoder. Det är hennes kunskap och kompetens som kommer att komma dig tillgodo som annonsör hos Norrbom Marketing, vars mediekanaler sträcker sig över magasinen, magasinens webbplatser, nyhetsmail och sociala medier.
 
Med 20 år i branschen vet Linda vad hon talar om. Hon har arbetat med annonsförsäljning och medierådgivning sedan 1998 inom MEC/Wavemaker Global (en av Danmarks största mediebyråer) samt hos Berlingske Media. Hon har hjälpt till att generera omsättning i miljonstorleken till sina kunder via annonsering och hon hjälper även gärna dig med din annonsering, oavsett budget.
 
Från sin tidigare tjänst som försäljningschef hos Berlingske Media Annonsförsäljning, där hon hade ansvar för fem grupper (Bostad, Resa, Underhållning, Bil och Livsstil) har Linda en bred erfarenhet av annonsering i olika branscher. Hon är van att arbeta över gränserna mellan webbplatser, mobilsidor, tidningar och magasin, och hon hittar rätt lösning för dig som kund, vilket gör att du kan nå ut till din målgrupp, där målgruppen är.
 
Vill du veta hur annonsering i Norrbom Marketings medier kan gynna ditt företag?
Kontakta Linda Wigant för att boka ett möte: linda@norrbom.com – 665 435 910

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.