Din glasögonman – också när solen skiner

Din glasögonman – också när solen skiner

När du tittar in till Unioptica på Avda. Jesús Santos Rein, möter du Claus Bentkjær och hans team med optiker samt tekniker som står redo till att hjälpa dig med din syn. Claus talar alltid om sig själv som glasögonman och som han själv säger gör han glasögon till folk som har svårt att se.
Om dina ögon besväras av solen är kanske ett par solglasögon från Prada, Ray-Ban, Woow (ny, rolig dansk design), Kardashian-systrarna eller Maui Jim någonting för dig. UV-ljuset är skadligt och förstör sakta ögats lins, varför det är viktigt att skydda sig mot detta. Och med detta kan glasögonmannen hjälpa dig, så att dina ögon är skyddade mot det skadliga UV-ljuset.
De super-polariserade solglasögonen från Maui-Jim är perfekta för t ex bilkörning och till alla som spenderar mycket tid på stranden. De super-polariserade glasen hjälper till att reducera de skarpa reflexerna och ger fantastisk kontrast även i miljöer med svagare belysning. Dyra glasögon som t ex Prada är reflexbehandlade för större komfort och mer skydd.
Hos Unioptica får du tips och råd kring användning och behov, och som med alla andra som har glasögon är det viktigt att glasögonen sitter bra och är anpassade till ditt huvud – någonting som de också hjälper till med hos Uniuptica.
 
Kvalitet och pris hänger utan tvekan ihop. Som huvudregel kan det sägas att dyrare glas har mer kontrast, skyddar mot alla solens strålar och har en större bekvämlighetsfaktor. Utöver det håller också materialet längre. Många solglasögon i den billigare klassen är gjorda av akryl och bågen är inte så hållbar, och är det glasögon som är lackerade är de dyrare glasögonen t ex målade upp till åtta gånger, vilket gör att färgen håller. Men med detta sagt handlar det tillslut om smak och om man gillar Kardashian eller Maui Jim mer – och ens investering i glasögonen.
 
Glasögonmannen Claus säljer solglasögon och han har ett supererbjudande: om man köper progressiva glasögon (glas och bågar) får man solglasögon med samma sorts glas på köpet! Man får alltså två par glasögon – för priset av ett!
Solglasögon handlar inte bara om mode och trender – det handlar även i hög grad om att se bra ut, även när solen skiner. Titta in till din glasögonman och skydda dina ögon. Tvivlar du kring vilken styrka du behöver så kom ihåg att Unioptica, som alltid, bjuder på gratis Supersynundersökning med kontroll av både grön- och gråstarr.
Tel. 952 199 254 – www.unioptica.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.