Max Beach öppnar med ny ägare

Max Beach öppnar med ny ägare

Det händer mycket på Max Beach efter att Metro Grupo har köpt beach club:en, som är mycket mer än en strandklubb.
 
Max Beach, som ligger på stranden nedanför Riviera del Sol (direkt under Miraflores Golf) är känd för sin fantastiska utsikt men erbjuder nu ännu fler härliga saker. Bland annat utmärker Max Beach sig när det kommer till det kulinariska området då Metro Groups chefkock i samarbete med den nya kökschefen Geoffreu Sacchi (från Nikki Beach) har utarbetat en ny meny till denna säsong.
 
En av de riktigt stora nyheterna är Max Fitness, som är ett helt nytt gym på övervåningen. Max Fitness har element från Reebok Functional och här kan du först träna därefter gå ned och njuta en god frukost vid poolen.
Självklart finns även den klassiska känslan av en strandklubb, med allt som hör till – stora terrasser med solstolar och bäddar i balinesisk stil som omger den 25 meter stora poole. Förutom detta har Max Beach även solstolar på den tillhörande sträcka av stranden som ligger framför strandklubben.
 
Hos Max Beach serveras både frukost, lunch och middag och det finns även en sushi- och cocktailbar. Självklart saknas det inte heller underhållning och under sommaren kommer några av kustens bästa artister att uppträda.
Max Beach är också den perfekta platsen för att hålla evenemang, stora som små, såsom bröllop, firmafester, födelsedagar och jubileum.
Nya Max Beach är kronan på verket i Mijas Costas kulinariska värld liksom att denna beach club utmärker sig när det både kommer till underhållning och avslappning.
 
Du hittar Max Beach här:
Playa Riviera
Carretera A7, KM 198.1
(Avfart Riviera del Sol)
29640 Mijas Costa
www.maxbeach.es
+34 603 431 823

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.