Reserva de Sotogrande – exceptionella bostäder bara 30 minuter från Marbella

Reserva de Sotogrande - exceptionella bostäder bara 30 minuter från Marbella

Ett brett utbud med exceptionella bostäder bara 30 minuter från Marbella i en idylliskt enklav bland olivträd och palmer vid Reserva Clubs golfbana med 18 hål. Det är La Reserva de Sotogrande, där varje hus är specialdesignat för att maximalt kunna njuta av det unika landskapet och den ljusa atmosfären som Medelhavet erbjuder. Det finns både moderna hus, belägna på toppen av kullen, med stora fönsterpartier och imponerande panoramautsikt över havet, samt traditionella villor nära klubbhuset. Alla bostäder har byggts så att du kan njuta av alla fördelar som finns med att bo i La Reserva, vars urbanisationer The Seven, The Fifteen och El Mirador är privata bostadsområden.

 
The Seven
Sju rymliga och exklusiva villor designade av sju av de mest erkända internationella arkitekterna. Varje hus erbjuder en äkta känsla av lugn och avskildhet tack vare den privata tomten som är en hektar stor, med planterade frodiga trädgårdar, inspirerade av det idylliska landskapet i Provence.
 
The Fifteen

15 tomter på 3 000 m2. Dessa ligger nedanför The Seven. Som ett exempel på att det inte finns några gränser för anpassning efter dina behov i La Reserva de Sotogrande kan det sägas att en kund har köpt tre tomter, så denne har 9 000 m2 att röra sig på.
 
El Mirador

Denna privata urbanisation består av sex imponerande villor i ett fördelaktigt område i La Reserva Club. Urbanisationen är designad av några av de viktigaste andalusiska arkitekterna och här kan det njutas av en spektakulär utsikt över fincan och Medelhavet.
 
The Collection

Dessa familjevänliga och inbjudande villor ligger i direkt anknytning till golfbanan och är specialdesignade så att du kan njuta av det fantastiska andalusiska klimatet och det vackra landskapet i La Reserva.
 
Presentationscenter i Marbella

Från och med mars månad kommer La Reserva att ha ett presentationscenter precis vid Marbella Club. ”Det är viktigt att vi finns där våra kunder finns”, säger Marc Topiol, chef för La Reserva och han tillägger att centret kommer att vara mycket mer än ett försäljningskontor: ”Centret kommer att spegla La Reservas exklusivitet och ger dig några sinnesupplevelser utöver det vanliga. Det är mer som att komma in i en smyckebutik.”
 
Det är viktigt för Marc Topiol att kunderna får hela sinnesintrycket när de funderar på att köpa en bostad i La Reserva: ”La Reserva är mycket mer än bara ett bostadsområde. Eftersom vi även äger hotell och liknande verksamheter kan vi erbjuda concierge-tjänster, bostadsmanagement samt städning. För att kortfatta det – vi ser till att huset ”lever” när du inte är där.”
Och tjänsterna sträcker sig långt utöver det vanliga. ”Här kan vi ordna med allt. Vill du ha yoga vid din egen pool eller personlig träning i din trädgård, ja, då ser vi till att du får det. La Reserva är allt som kan förväntas av en exklusiv urbanisation och mer därtill.”
 
Gastronomi i världsklass

”Låt mig ge ett exempel på exklusiviteten av våra tjänster: Vi har allierat oss med Bocuse Group. Genom detta kan du få en 3-stjärnig Michelin-upplevelse i ditt eget hem. Bocuse Group har även en catering- och evenemangsservice så att ens gäster kan underhållas med de bästa matupplevelserna. Många har frågat mig varför vi inte använder oss av någon av de Michelin-restauranger som redan finns i Puerto Banús, men här har vi tänkt utanför ramarna – för vi vill ju skapa någonting annorlunda.” Franska Paul Bocuse var känd som påven av gastronomi och var århundradets kock.
 
The Beach – en strandklubb som du aldrig tidigare upplevt
La Reserva har redan överraskat med The Beach, som är det senaste inom socialt umgänge, sport, rekreation och avkoppling. Platsen är som gjord för familjer samt människor som vill njuta av lite privatliv i detta exklusiva hörn av Medelhavet. Som privat inlandsstrand är detta den första av sitt slag i Spanien. Detta är en plats där gästerna kan njuta av en mängd olika tjänster och aktiviteter mitt i naturen – en plats för härliga stunder.
 
Detta inlandsparadis sträcker sig över 3 100 m2 ren sandstrand, där vuxna, familjer och barn kan njuta av tillvaron. Med imponerande 226 syd- och västvända sol-lounges erbjuder faciliteterna optimal solning till sina gäster.
 
The Beach har än så länge bara varit öppet en halv säsong men har redan blivit en jättesuccé. ”Vi öppnade The beach den 15 juli och på grund av det tråkiga vädret i oktober slutade säsongen redan den 1 september. Men antalet besökare under denna tid var helt överväldigande. Inte färre än 11 000 gäster kom till The Beach, som ju är öppet för alla. Det enda man behöver är att göra sin reservation online. Faktiskt så kom majoriteten av besökarna till The Beach från Marbella, och Marbella har ju redan många strandklubbar. Vi upplevde att folk, speciellt familjer, kom till The Beach för att det är familjevänligt och samtidigt lyxigt, och så finns det massor av aktiviteter, någonting som andra strandklubbar kanske saknar. Egentligen hade vi nog inga förväntningar på hur populärt det kunde bli, för The Beach byggdes mest utifrån mottot ’Bygg det och de kommer’.”
 
Varför Sotogrande?

”Sotogrande har länge varit en lite förbisedd del av Costa del Sol. Det ligger relativt nära Marbella och Puerto Banús men har inte riktigt uppmärksammats av fastighetsmäklarna då fastighetsmarknaden varit så aktiv i Marbellaområdet. Men detta är ett perfekt läge för ett exklusivt bostadsområde, inte minst på grund av alla golfbanor som finns i närheten. La Reserva de Sotogrande är näst intill en exklusiv enklav i en exklusiv enklav”, avslutar Marc Topiol.
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.