Viktig nyhet för Timeshare-ägare

Viktig nyhet för Timeshare-ägare

På grund av det stora antalet vunna krav som tas upp i spansk domstol använder timeshare resorterna själva manipulativa strategier för att diskreditera de ”goda” – dvs. företag som arbetar med att hjälpa ägare att komma ur kontrakt som sålts till dem på felaktiga premisser.
 
Många förtvivlade konsumenter vänder sig till European Consumer Claims (ECC) efter att de blivit lutade i samband med köp av en timeshare-bostad (även kallat andelsboende). Ofta visar det sig att köparna inte kan boka önskade datum i sin semesterbostad och i verkligheten tvingas de att betala höga avgifter för en bostad som de inte kan använda.
 
ECC har hänvisat närmare 2 000 krav till advokater i Spanien och Storbritannien och har via den spanska advokatfirman M1 Legal hjälp klienter med att få deras pengar tillbaka efter misslyckade timeshare-köp i Spanien.
 
Om du tror att du sitter i en situation vari du har rätt att få tillbaka pengar efter att ha blivit lurad i en timeshare-affär, kontakta då ECC som tillsammans med M1 Legal kan avgöra hur dina utsikter ser ut samt om det är värt att ta nästa steg.
 
Senaste resultat från M1 Legal
• Club La Costa 26 050 euro utdelat
• Club la Costa 56 259 euro utdelat
• Parque Albatros 16 490 pund utdelat
• Onagroup 78 150 euro utdelat
 
Statistik
• 2019 januari till maj – 60 segrar på totalt 826 847 pund
• 647 ärenden i domstol
• 288 fall förbereds
 
För mer information eller vid frågor om din timeshare, ring vår linje för rådgivning (vi talar svenska) på nummer: 00 34 951 56 25 47 eller skicka ett e-mail till: skandinavisk.timeshare@ecc-eu.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.