Aquapool Spas firar 15 års framgång som spaåterförsäljare

Aquapool Spas firar 15 års framgång som spaåterförsäljare

I oktober firar den danskägda spabutiken Aquapool Spas sitt 15-årsjubileum och i samband med det presenterar de några fantastiska erbjudanden på deras mest säljade modeller. Företagets stora framgångar under åren bottnar bland annat i deras span med amerikansk kvalitet, som levereras med kompromisslös inställning till kundservice.
”Det har varit ett stort nöje att se hur efterfråga och intresset för span vuxit de senaste 15 åren. Sedan vi öppnade butiken har spabad utvecklats från att ha varit lyx för ett fåtal till att vara ett ”måste” i många hem. Vi tackar våra lojala kunder för våra framgångar under åren. Många kunder som fick deras span installerade för 15 år sedan har återkommit och uppgraderat sina span både en eller två gånger, och det är vi mycket tacksamma för”, säger Anja Mynster, Aquapool Spas ägare.
Om vi frågar Anja om vilken utveckling som ägt rum inom spabadsmarknaden under de senaste 15 åren svarar hon: ”Trenden i dag har mycket mer fokus på massagefunktioner samt vattenkvalitet jämfört med förr då kunder bara ville ha en minipool med några strålar. Kunder i dag är mycket mer medvetna om vattenkvaliteten och de vill gärna investera i ett reningssystem som är lätt att underhålla och som ger den mest naturliga vattenkvaliteten. Vårt saltvattensystem är extremt populärt och installeras också i de flesta spabad som vi levererar nu för tiden. Det är ett system som kör med en patron ska bytas var tredje månad, och det är ett mycket användarvänligt system. Vattnet behöver bara bytas en gång om året, vilket också betyder mycket för miljön.”
 
För ett år sedan lanserade Aquapool Spas en ”simspa”-produktlinje som heter Endless Fitness System, vilken varit mycket populär. Denna linje av ”mini-pooler” passar perfekt på terrasser eller i trädgårdar där det inte går att installera en stor pool. De kräver inte bygglov, som en vanlig pool, då de är lätta att koppla och inte är en fast installation. Med priser från 2 995 euro till 65 000 euro försäkrar Anja att det alltid finns ett spa eller simspa för alla plånböcker.
 
Aquapool Spas är den enda återförsäljaren i Andalusien som säljer de amerikanska HotSpring Spas samt Endless Pool systems. HotSpring Spa är mycket ekonomiska i drift och har låga underhållskostnader jämfört med andra märken. Det har just kommit nya modeller designade i samarbete med BMW Designworks i USA, vilka blivit riktigt bra mottagna bland kunderna.
 
Utöver stora framgångar med leveranser till privatpersoner och uthyrningsbostäder har Aquapool Spas även framgångsrikt sålt spas till några av de stora lyxprojekten på kusten. Bland annat har de skrivit leveransavtal med både El Higueron West, Benalmádena samt den nya fasen av Las Lomas del Rey i Marbella.
 
www.aquapool.es – Tel. 952 92 78 11

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.