Är din Windows 7 i riskzonen?

Är din Windows 7 i riskzonen?

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Är din Windows 7 i riskzonen?

PC Doctors ägare, David Maltby, pekar på ett allvarligt problem som många datorägare står inför: ”Livet tar slut” för Windows 7 den 14 januari 2020.
”Windows 7 kommer inte att dö i januari nästa år. Men, Microsoft kommer inte att komma ut med fler säkerhetsuppdateringar, så ju längre du använder version 7, desto större risk utsätter du dig för. Därför ger vi rekommendationer till alla våra kunder kring vad de kan och bör göra med sina hem- och jobbdatorer”, säger David.

Bra erbjudanden på reparerade datorer – som nya, med garanti

Hos PC Doctors finns det många olika alternativ: från en enkel uppdatering till en reparerad ersättningsdator, som fås med specialerbjudanden – t ex att det i priset ingår gratis förflyttning av information, gratis Windows 10 samt 50 procents rabatt på MS Office och antivirusprodukter. Även den reparerade datorn har garanti från dem.

IPTV – betala för 6 månader och få boxen gratis

Kring IPTV – “vi erbjuder två internationella paket”, säger David och förklarar: ”Bägge har skandinavisk tv. Vårt avtal är unikt på marknaden. Om du betalar för ett abonnemang på minst sex månader får du IPTV-boxen gratis. Efter sex månader är valet ditt – förnya abonnemanget, säg upp det, pausa det, det är upp till kunden. Vi gör installationen och uppstår det några problem så är vi alltid här. Många leverantörer finns långt bort och är svåra att få tag på, men våra kunder vet alltid att vi är här och att vi också gör det där extra för att hjälpa till om det behövs.”
 
PC Doctors på Electronbox erbjuder en komplett IT-service för både privata hushåll och företag på Costa del Sol. De är efter 20 år i branschen det mest väletablerade och erfarna datorserviceföretaget på kusten. De erbjuder datorer till salu, reparationer, internetsidoutveckling, e-mailhosting, webbmarknadsföring, internationell IPTV, cybersäkerhet m.m.
Företagets ägare är David och Anastasia Maltby.
 
www.electronbox.net
info@electronbox.net
Tel. 952 591 071
Avenida Jesús Santo Rein 11, ”Vega 1” local 1. (precis bakom den svenska kyrkan)

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco