I år firar Global Accounting 20 år i Spanien och flyttar till nya lokaler!

I år firar Global Accounting 20 år i Spanien och flyttar till nya lokaler!

Den välrenommerade redovisningsbyrån Global Accounting flyttar till nya lokaler den 1 september. Det nya kontoret ligger bara ett stenkast från det förra, faktiskt i grannhuset, och den nya adressen är Jacinto Benavente 11, edf Marbeland, i centrala Marbella.
 
I år firar byrån också 20 år Spanien och vill i samband med detta passa på att rikta ett stort tack till alla sina kunder, medarbetare och samarbetspartners.
 
Under sina hittills 20 år har Global hjälpt många kunder med företagsetablering, redovisning och deklarationer i både Sverige och Spanien, rådgivning vid köp och sälj av fastigheter samt skatterådgivning vid flytt. Och Global är ett företag som alltid blickar framåt; sedan start har företaget expanderat från en till nio anställda och räknar med att utöka ytterligare inom snart framtid.
”Det är snart dags för ett generationsskifte inom Global, så att vi kan fortsätta att utveckla verksamheten”, säger Bo Wennertorp, grundare och VD.
 
Några viktiga detaljer hos Global, som uppskattas högt av de många kunderna, är bland annat att byråns medarbetare är både svenskar och spanjorer och att de kommunicerar på svenska, spanska och engelska, samt att all redovisningspersonal har ekonomisk utbildning och lång erfarenhet, så att kunderna kan känna trygghet och få den bästa rådgivningen.
Besök Global Accounting på: www.globalaccounting.es för att läsa mera om dem, deras tjänster samt lediga tjänster.
Bo Wennertorp och hans medarbetare hälsar dig välkommen att kontakta dem!

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.