Maiti Homes hjälper dig hitta drömbostaden på kusten – och mer därtill

Maiti Homes hjälper dig hitta drömbostaden på kusten – och mer därtill

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Maiti Homes är mäklarbyrån som erbjuder erfarenhet och personlig service med fokus på att handplocka de bästa fastigheterna på marknaden i främst Nueva Andalucía, Marbella och Puerto Banús, men även i Elviria och Sotogrande. Bakom Maiti Homes ligger många års erfarenhet. Marianne Steneholm, företagets grundare och ägare, har arbetat i mäklarbranschen i inte mindre än 20 år och hennes kännedom om Costa del Sol är mycket god, inte bara genom yrket utan även med hänsyn till att hon kom hit redan 1982. Dessutom avslutar hon denna höst sin svenska mäklarexamen och blir då en av kustens få utbildade mäklare.
 
Hos Maiti Homes fås utsökt service redan från första kontakten. Marianne Steneholm är noga med att lyssna på dina önskemål och behov, för att hitta rätt bostad för just dig. Men det slutar inte där – hon har med sina många år på kusten byggt upp ett fantastiskt kontaktnätverk och kan rekommendera advokat, hjälpa till med kontakt till pålitliga städare, hantverkare, trädgårdsmästare och annat praktiskt. Med Marianne Steneholms kontakter kan hon även rekommendera möbelbutiken som passar din stil eller om du söker inredningsdesigner. Ja, Marianne Steneholm hjälper gärna dig som köpt bostad genom Maiti Homes med allt som kan uppkomma, inte bara under köpprocessen utan även efter köp. Hon kan till och med ordna med skolbesök, om du har barn i skolåldern, samt vardagliga översättningsproblem som lätt kan uppstå. Och självklart, oroa dig inte över transfer till och från flygplatsen, det ordnar hon också!
 
Viktigt när det talas om Maiti Homes är att nämna den filantropiska delen. År 2017 startade Marianne Steneholm välgörenhetsorganisationen Maiti Nepal Marbella, som stöttar Maiti Nepal, i just Nepal, som hjälper kvinnor och barn som fallit offer för trafficking i landet, och delar av Maiti Homes intäkter går oavkortat till Maiti Nepals skyddshem i Kathmandu.
Vill du sälja eller köpa bostad, kontakta Marianne Steneholm, tel. +34 684 38 54 86, se även: www.maitihomes.com

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco