UniOptica firar 20-årsjubileum – med fest och live musik

UniOptica firar 20-årsjubileum – med fest och live musik

Den folkkära optikern i Fuengirola, som de flesta känner som ”Glasögon-Claus” firar 20 år med erbjudande och service på topp. Festligheterna äger rum fredagen den 11 oktober kl. 13 i butiken på huvudgatan i Fuengirola, där jassbandet Sweepy Swing också kommer att underhålla.
 
Det kommer naturligtvis även finnas en massa bra erbjudanden – kanske behöver solglasögonen en uppgradering efter att ha använts flitigt hela sommaren? Hösten på Costa del Sol bjuder ju fortfarande på mycket sol. Höstgarderoben kanske behöver kompletteras med ett par nya bågar? Annars finns det också, som alltid, ett bra utbud med läsglasögon och glasögon med progressiva glas till bra priser, och den vänliga personalen kommer ge dig tips och vägledning – även denna festdag!
Det åtta man stora bandet kliver upp på ett flak utanför butiken och släpper loss med swing och härlig jazz, medan det serveras öl och vin samt snacks till dem som kommer.
UniOptica ser fram emot att hälsa nya och gamla kunder, vänner och kontakter, så sätt ett kryss i kalendern för fredagen den 11 oktober och ta vägen förbi UniOptica från kl. 13, då det kommer att vara fest och god stämning.
 
Öppettider: måndag – fredag 09 – 18, lördag 10 – 14.
Avda. Jesús Santos Rein 15, 29640 Fuengirola ● 952 199 254 ●info@unioptica.com ● www.unioptica.com
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.