Costa del Sol förberett

Costa del Sol förberett

I Málagaprovinsen har coronaviruset drabbat 1 321 invånare, varav 527 antingen återhämtat sig helt eller befinner sig i hemmet under observation. 69 personer har dött och 725 ligger på sjukhus (siffror från lunchtid igår, tisdag). Hela provinsen har förberett sig på flera sjukdomsfall under veckan. Samtliga sjukhus har ökat bäddkapaciteten till det yttersta och i Málaga stad har Junta de Andalucía inrättat idrottsstaden Carranque till ett provisoriskt sjukhus med 400 sängplatser.

Till skillnad från andra platser i landet är sjukhusen på Costa del Sol långt ifrån kollaps. Speciellt i Madrid och Barcelona är situationen en annan och där rådet det brist på både sängplatser och material, trots att stora leveranser nu kommit fram.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.