Få hela upplevelsen med SuecoPlus+

Få hela upplevelsen med SuecoPlus+

Sedan 15 år tillbaka har man varje månad kunnat hämta upp ett nytt nummer av svenskarnas egna Spanienmagasin – En Sueco – och läsa om allt från aktuella nyheter, händelser, lokal industri och näringsliv, mat, kultur, resor, upplevelser samt spännande personer som man möter i södra Spanien. Genom åren har vi också sett en stor utveckling, både teknologisk och även mänsklig. Vår tillgång till information och relevanta nyheter har blivit mycket lättare med den digitala världen, och det senaste året har verkligen visat oss vilket stort behov vi har av att ha detta.

Detta får du med SuecoPlus+

Hos En Sueco har vi den senaste tiden arbetat ihärdigt med att bygga en webbplats där vi kan erbjuda dig mycket mer än ett månadsmagasin. Vårt mål är att skapa en onlineupplevelse där vi kan dela mycket mer spännande material än vad det finns plats till i det tryckta magasinet. Dessutom presenteras aktuella, dagliga spanska nyheter och som medlem fås även experttips och informativa artiklar från duktiga och kunniga näringsidkare på kusten och andra delar av Andalusien. Därför har vi skapat SuecoPlus+. 

SuecoPlus+ är det perfekta medlemskapet för svenskar med relation till Spanien och som önskar hålla sig uppdaterade kring vad som sker, speciellt i södra delen av landet. Vi har gett webbplatsen en snygg och användarvänlig ”make-over” som ger snabb och lätt tillgång till alla de senaste, exklusiva artiklarna och relaterat innehåll. 

Vi ser fram emot att lansera SuecoPlus+ redan den 19 maj!

Medlemskap för mindre än en kopp kaffe i veckan

SuecoPlus+ är ett betalmedlemskap där du från bara 5 euro i månaden får fri tillgång till alla våra nyheter samt ett brett utbud av exklusiva online-artiklar om resor, profiler, tema & debatt, kultur, gastronomi, livsstil och hälsa. Dessutom fås aktuella artiklar relaterade till fastighetsmarknaden och juridiska frågor – och varje onsdag och fredag får du som medlem också En Suecos nyhetsmail som presenterar veckans viktigaste händelser med relation till Spanien.

Vi har också gjort det enkelt att anmäla sig till SuecoPlus+. Skriv bara in namn, e-postadress och lösenord, välj medlemskap och betala med PayPal eller bankkort. ¡Eso es!

Du kan välja mellan medlemskap för 1 år för 60 € (motsvarande 5 € i månaden eller knappt en café con leche i veckan) eller ett halvår för 36 €. 

En Suecos tryckta magasin kommer naturligtvis fortsätta att utkomma varje månad och alla artiklar och allt innehåll i magasinet kommer fortfarande att kunna läsas gratis på vår webbplats. SuecoPlus+ blir en extra möjlighet för dig som vill hålla dig mer informerad om allt som sker här i södra Spanien.

Vi ser fram emot att ha dig med oss!

Vi ses den 19 maj på: www.ensueco.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.