Golf i Solen – Oktober 2020

Golf i Solen - Oktober 2020

Dela

Till alla som längtar till Fuengirola eller trakterna kring Málaga och Marbella, håll ut!

Vi har en lång tid framför oss innan vi kan återgå till det normala.  

Tävlingarna kommer att starta upp, som ni säkert läst i utskick från Monica via mail. 

För er som inte läst, kommer här en kort information. Ni kan också läsa på hemsidan under fliken Tävlingsinformation där finns ett nytt ämne, Aktuellt

Monica ser fram emot information från er för att fylla på där det saknas något.

Det har blivit förändringar i programmet sedan första versionen i april. Troligen har det hänt en hel del med era planer också.

Första speltillfället är 28 september på Santana. Nu i början kan man anmäla sig 1 månad i förväg. Vi hoppas att ni anmäler er i god tid. Det är bra för golfklubbarna om vi i god tid kan meddela hur många vi blir på tävlingarna.

Många av oss sitter säkert i skrivande stund och värderar om det överhuvudtaget går att åka ned till Spanien. I alla fall gör vi det…

Ska vi utsätta oss i ovetskap om all information vi får dagligen är korrekt eller inte? Är det bättre att vara i Sverige, Norge, Danmark eller Finland? Här, i Sverige låter det som om vi är det säkraste landet just nu men för inte så lång tid sedan var vi nästan utfrysta av hela Europa. Det känns frustrerande då vi kanske hade undvikt bli smittade om vi faktiskt åker eller om vi stannar i Norden. 

Kontentan är nog att alla måste ställa sig frågan: Vad är vi villiga att riskera?

Vi har förmodligen olika sätt att hantera väntan inför våra beslut. 

Det går ju faktiskt bra att hålla kontakten via internetspel där vi kan utmanas av våra GIS-vänner. Vi kan lösa melodikrysset, lösa korsord mm. Det går ju också bra att vandra i fjäll har det visats sig, många av våra vänner njuter utomhus. En del tar hand om sin trädgård och skördar dess frukter och ja, alla sätt är bra! 

Min uppfattning är att vi alla är lite tävlingsinriktade och det får mig att fundera på om det är möjligt att spela med GIS utan att vinna och därför tappa sugen på golf? Nja, det tror jag egentligen inte. Det går fint att få pris bara vi stannar till prisutdelningen är över och kanske då ha tur i dragningen. Det är lika spännande varje gång! Jag har fått känna mig som en vinnare flera gånger på det sättet! 

Utmaningen kan vara att försöka inse att jag inte är så bra som jag skulle vilja vara. Oavsett om det är att förlora i en golftävling eller frågetävling mot duktiga allvetare, läs för exempel Richter, Schöllin eller Åkesson. De ger en inte en chans så, jag har börjat läsa Nationalencyklopedin, så ni vet! Nästa år ska ni alla få en match! 

Monica har sagt: ”Många gånger kan man långt ifrån svaret men uteslutning och gissning kan ge goda resultat”, och till alla som läser vill jag tipsa om att det går fint att ansluta sig!  (Har inte frågat flickorna om detta men det skall nog inte vara några problem.) 

Motivation och glädje i att träffa andra människor oavsett om det är på banan eller via nätet gör att när skrattet kommer krypande, då vet jag att jag har lyckats!

Skratta, det är skönt och det är en ynnest att få göra det! Så mycket kul som vi alla haft med tillsammans med GIS, vilket förhoppningsvis inte kommer att påverkas av pandemin, oavsett om vi kan åka till Spanien i höst eller till våren 2021. 

Hoppas ni alla, oavsett hur ni gör framöver, är rädda om er och så ses vi snart!

Git och Monica

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.