AHN Golf – November 2020

AHN Golf - November 2020

Bred golfverksamhet

AHN:s golfverksamhet hade uppstart den 28 september och har sedan genomfört tio tävlingar.

Förutom vår ”hemmabana” Mijas Golf har vi förlagt spelet på fem andra banor: Alhaurin, Parador, Miraflores, Guadalhorce och Cabopino.

Tävlingsformerna varierar också t ex poängboggey, slaggolf, scramble, bästboll och över säsongen spelar vi AHN Cup och Eclectic.

Höstens första scramble-tävling spelades på Cabopino 15 oktober.

Segrande lag bestod av: Ulla och Henrik Billing, Carina Ulander och Thomas Jacobsson.

Vi gratulerar Mikael Rehnberg till flera fina resultat, men framför allt till höstens första HIO på Guadalhorces hål nr 17 den 9 oktober 2020.

Anmälningar till våra tävlingar görs enklast via nätet på vår hemsida. Med ett Google-konto går inloggning smidigt. Men vi erbjuder även support till dem som behöver hjälp med sin inloggning och anmälan.

Om du har problem, kan du e-posta din bokning till: annhelene.c@gmail.com

Ann-Helene kan även uppdatera din Hcp.

Stor medlemstillströmning

Medlemstillströmningen har varit väldigt god, med 53 nya medlemmar de första tre öppningsdagarna. 

AHN:s verksamhetsutbud, med golf, bridge, konst, språkkurs, diskussionsgrupp samt resor och underhållning och föreningens uppskattade medlemsförmåner har gett eko på såväl spanska Solkusten, som hemma i de nordiska länderna. Inte minst den olycksfallsförsäkring som ingår i medlemsavgiften från och med 2021. 

Golfverksamheten och dess erbjudande om att spela till rabatterade priser på kustens mest populära banor, är den ojämförbart största attraktionsfaktorn. Två tredjedelar av våra medlemmar spelar golf.

Under hösten har vi på vår ”hemmabana” möjligheten att nyttja Mijas-vouchern till såväl spel på Los Olivos som den mer exklusiva Los Lagos utan tilläggskostnad. 

Två av våra tävlingar, den 5 oktober och den 12 oktober, har förlagts till Los Lagos.

Här visar Eckhardt spelarna Globen.

Nytt avtal med Rio Real Golf Club

AHN-medlemmar har nu förmånen att spela Rio Real för 50 euro och kan köpa voucher i receptionen på AHN (det går även att boka on-line).

Golfhäftet Trophy på Alhaurín Golf 18 oktober

Största tävlingen som AHN arrangerar är Golfhäftet Throphy, en partävling med upp emot 100-talet deltagare. Segrarna i respektive tävling går vidare till en final på Bro Hof Slott Golf Club.

Höstens första Golfhäftet Trophy tävling, spelades på Alhaurín Golf den18 oktober.

Här står prisbordet och väntar i förgrunden framför en grönskande toppenbana. Segrade gjorde Sari Harilainen och Stefan Jaensson, som fick mottaga inbjudan till finalspel på Bro Hof Slotts Golf Club.

Sari Harilainen och Stefan Jaensson.  |. Golfvärdarna Christina och Eckhardt Metzner tillsammans med närmast-hål-vinnaren Rune Axelsson.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.